Dissabte, 23 de febrer de 2013 | 09:54
Vostè es troba a: Inici > Política >

 Felipe González censura que Navarro demani l'abdicació del Rei

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 POLÍTICA
 Felipe González censura que Navarro demani l'abdicació del Rei
Política 22/02/2013 13:36
felipe gonzalez
L'expresident del Govern Felipe González ha censurat aquest divendres que el secretari general del PSC, Pere Navarro, hagi demanat l'abdicació del Rei en favor del Príncep Felipe, encara que ha precisat que considera al capdavanter dels socialistes catalans una "bona persona". 
 Així s'ha expressat Felipe González en una entrevista concedida a Onda Cero, recollida, després que Navarro manifestés que l'abdicació del Monarca, al seu judici, permetria al Rei preservar el seu llegat i la seva contribució a la construcció de l'actual societat espanyola després de la dictadura.

   L'exjefe de l'Executiu ha asseverat que no comparteix la postura del líder del PSC. "No estic d'acord amb que de sobte, i em sembla una bona persona. Jo crec que no és l'oportú i ni tan sols crec que el procediment sigui adequat".
 
   Dimecres passat, el primer secretari del PSC va demanar la "abdicació" del Rei Juan Carlos i, malgrat declarar-se republicà convençut, va apostar per que li substitueixi el Príncep Felipe com a nou Cap de l'Estat. "Li agraïm el seu treball, però necessitem un nou Cap de l'Estat per fer la transició del segle XXI", va defensar.
 
   En una conferència davant empresaris organitzada per la Cambra de comerç de Barcelona, Navarro va advertir que, si no es produeix iste "relleu tranquil", s'estarà donant la raó a molts ciutadans que poden creure que el que toca fer ara és canviar no només al Rei, sinó al sistema monàrquic.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1