Dilluns, 25 de febrer de 2013 | 10:08
Vostè es troba a: Inici > Economia >

 El Mobile World Congress inicia  la seva edició més ambiciosa 

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ECONOMIA
 El Mobile World Congress inicia  la seva edició més ambiciosa
 
Economia 25/02/2013 09:25
Mobile World Congress 2012
La major fira de telefonia i mobilidad del món, El Mobile World Congress, ha arrencat en el recinte firal de Gran Via de l'Hospitalet, minuts abans de l'obertura del recinte, nombroses cues s'han format en l'entrada principal per ser els primers a accedir al saló.
 La fira d'aquest any estarà marcada pels anuncis de nous telèfons i tabletas, com cada any, però també sobre el futur del sector. S'espera que els protagonistes siguin les xarxes de LTE de gran velocitat de descàrrega, el 'cloud' en el mòbil, la tecnologia sense fil NFC per transmetre dades (o realitzar accions quotidianes com pagar les compres o accedir al transport) i, també, els sistemes operatius alternatius a iOS i Android.
 
S'espera que pel saló passin més de 70.000 visites, superant, de nou, el rècord màxim de visitants. La repercussió econòmica a la ciutat serà de més de 300 milions d'euros.

Com cada jornada, les principals signatures del sector realitzaran les seves presentacions: aquest dilluns serà el torn de Nokia, Sony, LG, Asus i ZTE, entre altres grans empreses fabricadores. A més, els líders del sector de les telecomunicacions discutiran sobre el futur del sector i les estratègies a seguir.
 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1