Dimarts, 26 de febrer de 2013 | 09:59
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

 'La vida de Pi',  'Argo'  i 'Els miserables' les grans triumfadores dels Oscars 

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 CULTURA
 'La vida de Pi',  'Argo'  i 'Els miserables' les grans triumfadores dels Oscars
 
Cultura 25/02/2013 09:53
la vida de pi
Els Oscar del 2013 no han portat sorpreses i en ells  La vida de Pi s'ha portat quatre premis , mentre Argo ha aconseguit tres , i tres també han anat per als miserables .
 
 
 El lliurament de la 85ª edició dels premis en el Dolby Theatre ha tingut a un debutant Seth MacFarlane com a presentador i ha estat un homenatge darrere l'altre al gènere i una celebració als cinquanta anys de James Bond. La gala ha durat gairebé quatre hores. 
 
L'espanyol Paco Delgado també es va quedar sense el seu Oscar pel vestuari dels Miserables, que l'hi va portar Jacqueline Durran pel seu treball a Anna Karenina.
 
Per a sorpresa de molts, Quentin Tarantino s'ha portat el millor guió original per Django desencadenat, una pel·lícula que té punts seguidors com a detractors. El spaguetti western serveix a aquest sempre peculiar director per crear el seu propi món d'esclavistes, pistolers i venjadors i l'Acadèmia ha aplaudit el seu film en un any especialment renyit. És el segon Oscar que aconsegueix Tarantino després de Pulp Fiction. Tampoc era esperat l'Oscar a millor adreça pel viatge en 3D que proposa La vida de Pi, d'Ang Lee. La pel·lícula donava el sorpresón i aconseguia la seva cambra Oscar de la nit i aconseguint ser la pel·lícula més premiada en aquests Oscar.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1