Salvador Cot | Actualitzat el 24/02/2013 a les 23:59h

No és temps d'empaitar espies

El vodevil de Método 3 seria molt divertit si no fos que aquest país no es pot permetre centrar el debat social en un cas d'espionatge que no serveix ni de material per a un serial de TV3. Aquest cap de setmana ja hem depassat de molt la línia del ridícul, quan algú ha intentat empastifar en la trama d'espies a la CUP per una vulgar recerca de papers als registres oficials.  Insisteixo: no podem perdre el temps en això.

Si hi ha delictes relacionats amb aquests seguiments, que s'esclareixin. I si hi ha alguna conducta immoral per part del polític que sigui, que plegui. Però més enllà d'això, hem de resoldre, simultàniament, una crisi econòmica profunda i un procés polític de la màxima importància. I els dinars a la Camarga, almenys de moment, són pura xafarderia.

A més, crec que és evident que Método 3 tenia connexions estructurals amb els serveis d'informació de l'estat. Així que és d'una gran innocència pensar que les institucions espanyoles es deixaran al descobert a si mateixes. En definitiva, Método 3 forma part d'un passat que no ens pot condicionar el futur.

COMENTARIS

+0
-1
Gent constructiva
Anònim, 25/02/2013 a les 22:25
Aquí hi ha opinions CONSTRUCTIVES I IL.LUSIONADES amb un procés d´alliberament i altres opinions DERROTISTES I PLENES DE FEL. Què ens convé més? Ser positius (i esforçats, esclar: no babaus que creuen que, perquè sí, ens caura del cel la llibertat).
Ser constructius significa creure en les altres persones, també. Creure que hi ha noblesa al món, gent honrada, gent que té sentit social i a qui li importa el què pugui passar amb els altres éssers humans. Per tant, jo m´inclino per aquesta gent. No m´interessa la fel ni el derrotisme. Ni si és verdader ni si és fingit, per encomanar-lo i paralitzar els demés.
Ara -i sempre- necessitem bona gent, per fer anar endavant les societats.
Davant de tanta m*** que està aflorant en aquests dies, penso que el que ens cal és no només alçar-nos altre cop sinó ser conscients que el nostre pitjor enemic és el desànim. Això que volen que ens aclapari i ens paralitzi. No hi caiguem. Ajuntem-nos per treballar per al nostre futur i el dels nostres fills. Sigui a l´ANC o sigui on sigui.
Tenim un bon president; tenim un líder d´ERC sensat i patriota; tenim molta gent preparada i que estima el país; ens tenim a nosaltres mateixos -els que som capaços de treballar i creure en els altres-. Tota aquesta força ens va a favor. No deixem que la destrueixin amb males arts i pel.lícules d´espies.
Senzillament, no podem perdre el temps!
+22
-10
Extra.
Anònim, 25/02/2013 a les 20:48
Mira tu com ens han tret la paga extra i molts ja no votaran ni CIU, ni ERC... mira tu com s´han posat la soga al coll, aquells que cridaven tant independencia independencia...FALSOS I MES FALSOS EN UNA CATALUNYA ENFONSADA...
+9
-6
Draps Bruts
Anònim, 25/02/2013 a les 20:45
Com podem anar cap a la independencia amb una Catalunya emboijida, plena de corrupció, escoltes, desnonaments, lladres, diners que no sabem on son, espies que fa fort, darps bruts per tot arreu....
+2
-3
No hi ha un pam de net
Anònim, 25/02/2013 a les 19:41
L'informe sobre la manca d'estudis de la Vicepresidenta Joana Ortega va ser encarregat a Xavier Martorell per Germà Gordó, qui el filtrà a al seu amic notari de sagunt que ho va esbombar arreu.
+1
-0
la pregunta del milió
xerric, 25/02/2013 a les 17:24
Com pot ser que una empresa amb tant bons clients i amb tanta feina ha tancat les seves portes i ha fet crack?
Son aquells misteris que fan pensar als catalanets com jo que; a algùn lloc, algú, s'aixeca tard i resacòs de "coñà" i fa maldats....però és tant curt i maldestre que pensa que tot-hom fa com ell i.... se li veu el llautó.
I és que cal llevar-se ben d'hora ben d'hora, fins i tot per a ser malvat.
+12
-0
aixecar-se
bet,cat, 25/02/2013 a les 16:15
Una de les coses que sabem fer realment bé els catalans, és tornar-nos a aixecar. Doncs ja ho fem!

Una cosa que saben fer bé els d'allà, és dir-nos que sense ells no ens en sortirem, que necessitem ser salvats, i despertar la nostra més ferotge autocrítica.
Doncs no els hi fem cas! No els necessitem, amb molt de gust podem ser estats amics, però no súbdits!

Sols ens tenim a nosaltres.

Més que crítics, exigents
Més que crítics, selectius
Més que crítics, ingeniosos
Més que critics, ferms

Tots al costat de tots els que volen que aquest pais tiri endavant i no mori pel camí. Sense perdre'ns amb tonteries. Reconeixent la valua, i exigint honestedat.
La millor relació que podem establir és amb nosaltres mateixos, sense complexos ni síndromes d'Estocolm, i des d'aquí al món.

El món, no ens respectarà per les queixes, les crítiques, les lamentacions, per moltes raons que en tinguem. Ens valoraran per les nostres accions, actituds, aptituds.
Ens podem equivocar, i gràcies a déu o continuarem fent, perquè som com qualsevol poble, però quan ens equivoquem, el que és important és saber rectificar, reconduir, reconèixer, reaprendre, i tirar endavant!
+6
-1
aquests del govern espanyol
Anònim, 25/02/2013 a les 14:47
ja han creuat la ratlla del més absurd.
avui han dit que'n Pep Guardiola va fer espiar en Piqué al principi de la seva relació amb la Shakira.
i també, com no, van utilitzar l'agencia Metodo 3.
això ja fa "caguera"!
aqui a Barcelona, sols hi déu haver una sòla agencia dedicada al espionatge o què? enhorabona, doncs el negoci els hi anava d'allò més bé.
no saben com fer-ho per emmerdar tot el pais.
el poble volem l'estat pròpi i no pararem fins aconseguir-lo.
TOTS JUNTS CAP A L'INDEPENDÉNCIA!
+9
-0
La cosa és pitjor del que sembla.
Anònim, 25/02/2013 a les 13:53
Tot indica que molts prostíbuls i també apartaments de lloguer per hores amb finalitats discretes estan dotats de càmares i micròfons que ho enregistren tot. Després verifiquen les gravacions i identifiquen els puteros o adúlters, a veure si en troben algun que interessi. Es com llençar una xarxa. I això és molt habitual a la política i de fa temps, i explica algunes "desaparicions" de la vida pública. Evidentment les empreses de telefonia, internet i similars que miren de fotre els clients de totes les maneres possibles i impossibles tampoc se'n pot refiar ningú que siguin gaire respectuoses pel que fa a la reserva dels usuaris.
+11
-3
Més units que mai
Reagrupat, 25/02/2013 a les 12:58
Graciés a Déu que sento paraules sensates sobre un afer de riure. M'agradaria que els nostres diaris fossin més selectius i atenguessin l'essèncial que és la Gran Corrupció (i no és precisament catalana. I no servissin per distreure'ns dels objectius vers la llibertat.
+8
-0
Totalment d'acord
Anònim, 25/02/2013 a les 11:31
Però jo a qui més culpo és als mitjans de comunicació en general. Potser ND no tant, però en general a tots els mitjans els agrada molt parlar del tema de l'espionatge, i mentres parlem i debatem sobre qui ha espiat a qui deixem de parlar, debatre i pensar en com sortim de la crisi, en els delictes contra el bé públic que han comès els nostres governants i en les aspiracions sobiranistes legitimes de molts catalans.

Ens manipulen, ens donen peixet i nosaltres ens el mengem ben contents. No som més rucs perquè no volem.
+2
-0
Passat que condiona indec isos i abstencionistes
indeptista instrumental, 25/02/2013 a les 11:23
PASSAT QUE CONDICIONA INDECISOS I ABSTENCIONISTES I VOTS EN BLANC
+1
-0
Coincidencia.
Tornasol, 25/02/2013 a les 11:13
Una de las supuestas 169 investigaciones es sobre el currículum de la vicepresidenta catalana.

Por lo tanto, además de la explicación que dio este diario sobre cómo había llegado a esa información, parece que alguien más encargó una investigación análoga.

Debe de ser una mera coincidencia. Por otra parte el señor Marco dijo que había destruido 20.000 expedientes, de los que estos 169 no son ni el uno por ciento.
+9
-1
Antelm
Anònim, 25/02/2013 a les 11:13
Es molt probable que Método 3 hagui elaborat en coolaboracio amb el CNI uns milenar d,informes sobre persones fisiques similar al que va elaborar El CESID en la transicio ; L, Informe JANO , que va servir per fer el 'hará kiri ' a las corts franquistas. Els informes actuals servirían per presionar personas i entitats en contra L, Independencia.
+7
-32
indignat 2.0.
Reusenc v.2.0., 25/02/2013 a les 10:13
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+5
-32
indignat 2.0.
Reusenc v.2.0., 25/02/2013 a les 10:11
Aquest comentari ha estat amagat pels lectors. Fes clic per veure el comentari.
+31
-3
Sóc crític molt amb la CUP però molts us passeu de frenada
Anònim, 25/02/2013 a les 09:37
Siscu d'Artesa, això de Metodo3 és una trampa unionista.

Jo penso que la CUP o CDC fan bé d'utilitzar espies, no cal anar sempre de bons i amb el lliri a la mà.

No perdem el temps criticant CDC-CUP-ERC que és el que volen els espanyols. Com diuen més abaix l'ANC és garantia.
+20
-12
Malament rai.
En Siscu d'Artesa, 25/02/2013 a les 07:42
Si justifiquea la CUP malament rai.

No es poden tenir dues formes de mesurar.

Però hi ha un detall del que no se'n parla i que trobo d'una gravetat extrema, i és que segons l'enquesta del CEO, un 16% de votants de la CUP, en un referendum sobre la sobirania de la Nació catalana i votarian en contra.
+67
-7
ANC és garantia
Anònim, 25/02/2013 a les 00:47
Per sort tenim l'ANC que té l'objectiu clar i treballa exclussivament sense distraccions per l'independència.

Aquest és un moviment de base, els partits van al darrere i avegades en contra.

Sense ets ni uts, si voleu treballar per aquest objectiu podeu donar suport a l'ANC de diferents maneres:


http://www.assemblea.cat/?q=inscripcio_anc
+47
-7
La llibertat és el camí
Anònim, 25/02/2013 a les 00:18
No perdem el temps ni les energies en ximpleries.
Tot un poble en moviment cap a l'alliberament.

http://www.youtube.com/watch?v=n2U1XwQKeik

Ajudem a internacionalitzar videos en anglès sobre Catalunya com aquest. Que tot el món sàpiga qui som i que volem els catalans!

FEU EL VOSTRE COMENTARI


Aquest comentari quedarà pendent d'aprovació per part de l'administrador del web. Si voleu que el vostre comentari es publiqui de forma instantània i sense passar control previ, heu d'estar registrats. Podeu registrar-vos fent clic aqui

Nom Títol Comentari Comprovació Escriu l'any actual, amb 4 xifres D'aquesta manera, verifiquem que el teu comentari
no l'envia un robot publicitari.

 
Vés a: Enrique Mendoza Estrecho 2008:  l'elegància en el monestrell

Enrique Mendoza Estrecho 2008: l'elegància en el monestrell

Un vi que canvia la pega dolça i fruita confitada típica de la varietat per finor i subtilitat

Vés a: Les operadores es preparen pel futur

Les operadores es preparen pel futur

NFC, regulació o les connexions LTE també són presents al Mobile World Congress

Vés a: 'Smart cities' o privacitat innocent

"Smart cities" o privacitat innocent

Ciutats intel·ligents que recorden qui som i plataformes que volen garantir la privacitat comparteixen espai

Vés a: Etisalat renova el patrocini amb el Barça

Etisalat renova el patrocini amb el Barça

Coincidint amb el Mobile World Congress

Vés a: El mòbil fa gran Internet

El mòbil fa gran Internet

Àsia i Àfrica, els pilars del creixement de l'accés mòbil a la xarxa

Vés a: El Mobile World Congress suma nous espònsors

El Mobile World Congress suma nous espònsors

Aquest matí s'ha signat un acord de patrocini per un milió d'euros

Vés a: Un portal pel 90è aniversari de la visita d'Einstein a Catalunya

Un portal pel 90è aniversari de la visita d'Einstein a Catalunya

El web marca l'itinerari del Premi Nobel a través d'un mapa interactiu

Vés a: Aplicacions en viu

Aplicacions en viu

El Mobile World Centre organitza trobades entre creadors d'apps centrades en Barcelona i el públic en general coincidint amb el MWC

Vés a: Microsoft presenta Surface Pro

Microsoft presenta Surface Pro

És el successor del Surface que acaba d'arribar a les botigues catalanes

Vés a: Terminals i operadores, protagonistes

Terminals i operadores, protagonistes

Firefox OS, una de les apostes transversals

Vés a: Les empreses catalanes al MWC

Les empreses catalanes al MWC

L'Estand Catalonia genera el microclima per forjar aliances entre les 48 empreses presents

#igerscatalunya


- Som a Internet des del maig de 1996
- SCG Aquitània SL
- Empresa adherida a l'Internet Quality Agence
- Notícies publicades amb llicència
Amb la col·laboració de: