Dijous, 28 de febrer de 2013 | 10:02
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 Un terç de la població pateix halitosis

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 SALUT
 Un terç de la població pateix halitosis
Societat 27/02/2013 10:00
Gent gran
  Un terç de la població pateix halitosis, una malaltia que produeix mal alè en la boca i que, en un 90 per cent dels casos, està causada per l'acumulació de bacteris en la llengua, les genives i entre les dents. Precisament, l'I Simposi Europeu SÀPIGA d'halitosis, impulsat per la companyia Halita, que tindrà lloc el 2 de març a Madrid, tractarà aquesta problemàtica.
   L'origen del 10 per cent restant pot ser nasofaríngeo, gàstric o sistémico, causat per malalties com la diabetis, dolències hepàtiques o pulmonars.

   El seu diagnòstic és complicat, ja que qui la pateix no és conscient d'això tret que una altra persona l'hi faci saber. Per evitar la seva aparició es recomana una bona higine de la llengua, les genives i els espais interproximales.
 
   Durant la trobada, que compta amb el patrocini d'Halita --el primer tractament científic per al control de l'halitosis oral--, s'actualitzaran els coneixements sobre el tractament de l'halitosis que, a més d'importants connotacions socials i psicològiques, pot relacionar-se amb altres patologies, especialment, amb malalties periodontales.
 
   El simposi explicarà també amb les ponències dels doctors Marc Quirymen i Edwin Winkel, els qui destacaran la importància i prevalença de l'halitosis, la seva classificació i les causes associades. També es discutirà sobre els tipus d'halitosis extraoral i la patologia sistémica relacionada.
 
   A més, s'insistirà especialment en la importància de l'associació entre halitosis i malalties periodontales, així com els procediments diagnòstics actuals i els protocols terapèutics de l'halitosis oral.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1