Dijous, 7 de març de 2013 | 10:24
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

 El govern del PP perd el temps i no combat l’atur

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
marta-llorens90x90
 El govern del PP perd el temps i no combat l’atur
 Marta Llorens
06/03/2013 10:22
El govern del PP hauria d’entendre d’una vegada que per damunt de les dificultats que avui travessa la societat n’hi ha una que cal afrontar amb urgència: l’atur. Les darreres dades presenten xifres insostenibles: a Catalunya hi ha 661.176 persones que estan inscrites al Servei d’Ocupació i a Espanya s’han superat el cinc milions. I la realitat mostra que el volum de persones sense feina en edat activa és encara molt més elevat. La darrera enquesta de l’EPA així ho evidencia  i posa de manifest que més de sis milions de persones no tenen feina.

Enfront d’aquesta xacra, cal prendre mesures per reduir la  pèrdua de llocs de treball i la manca de oportunitats per a molts joves que encara no han tingut la seva primera feina laboral retribuïda. En aquesta perspectiva, el Grup Parlamentari Català va proposar al govern de l’Estat en el darrer debat de política general un conjunt de mesures per pal•liar la situació. Vam  reivindicar un pla de xoc per a la creació i el manteniment de l’ocupació i l’impuls de l’activitat productiva mitjançant polítiques sectorials i transversals. La nostra prioritat econòmica és facilitar la creació de feina i  facilitar liquiditat a les pimes i als autònoms perquè puguin  mantenir i crear llocs de treball i a les famílies. 
 
Estem absolutament convençuts que només amb mesures d’austeritat no ens en sortirem. Per això, tot i ser conscients que disposem de recursos limitats, apostem per prioritzar les inversions destinades a facilitar la contractació. I això passa, doncs, per ajudar i estimular les pimes, que són autèntic motor econòmic del nostre país i garantia de la creació de nous llocs de treball.
 
Des de CiU reclamem un pla de  xoc per l’ocupació. Només així serà possible  recuperar la confiança necessària per fer front a l’atur que afecta milers de persones el nostre país. I cada dia que passa sense que el PP actuï és un dia perdut i l’atur continua creixent.
 
Marta Llorens, vicepresidenta portaveu d’Unió Democràtica de Catalunya
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1