Divendres, 8 de març de 2013 | 10:19
Vostè es troba a: Inici > Societat >

"Vull saber si Juan March era el meu pare"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
SOCIETAT
"Vull saber si Juan March era el meu pare"
Societat 07/03/2013 17:55
La història és mes que sorprenent i misteriosa, l'hem descobert llegint el Levante aquest matí.Segons explica el diari Ana Gallart, jubilada valenciana de 65 anys, creu que és la filla il·legítima de Juan March, el major banquer d'Espanya que va créixer sota el pal·li de Franco i va morir en 1962 després de passar a la història com el gran magnat de les finances espanyoles en la primera meitat del segle XX.
AnnaGallart, va néixer a Palma en 1947 i va ser lliurada en adopció a un orfenat de la illa. Ara acaba d'ha aconseguir l'ordre d'una jutge de Madrid perquè avui exhumin el cadàver del financer mallorquí, enterrat en un panteó familiar del cementiri de Palma de Mallorca.

Els forenses han recollit una mostra d'ADN de Juan March per després acarar-ho amb el de la dona. Els dos fills de Juan March ja han mort. Així doncs, si Ana Gallart -amb tres fills, tres néts i una pensió no contributiva que li permet "viure per sobreviure"- aconsegueix demostrar que és l'única filla amb vida del maquiavèl·lic empresari al que sobrenomenaven L'últim pirata del Mediterrani, tindria dret a reclamar part de la fortuna que va deixar el fundador de la Banca March.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1