Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dimarts, 12 de Març de 2013
Política
12:07
11/03/2013
Espionatge
Fins i tot Rivera critica Camacho
El president de Ciutadans censura que la líder popular llanci sospites sobre els Mossos d’Esquadra
Albert Ribas
L’actitud de la presidenta del PPC, Alícia Sánchez-Camacho, que ha decidit prescindir dels servei d’escortes dels Mossos d’Esquadra per canviar-lo per agents de la Policia Nacional, ha estat fins i tot criticada pel president de Ciutadans, Albert Rivera.

Segons Rivera, la líder popular posa sobre tot el cos dels Mossos una “injusta” ombra de sospita: “Algú pot arribar a pensar que tots els Mossos treballen per espiar-la”, ha lamentat. El president de Ciutadans ha aprofitat per reivindicar que els diferents cossos policials treballin coordinadament i ha remarcat la seva confiança en la policia.

Rivera ha demanat que no es barregi les actuacions dels càrrecs polítics amb la dels policies: “Puc desconfiar de Fernández Díaz, de Martorell i de Zaragoza, però mai traslladaré la desconfiança als servidors públics”.
Albert Rivera
El president de Ciutadans, Albert Rivera, en una compareixença davant la premsa
(4 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Antoni
11/03/2013 14:25
Aquest no va encapçalar una mani que quan va passar davant la comisaria de via Laietana van cridar "ésta es nuestra policia"? Suposo que també està cercant el vot dels mossos com a bon populista que és.
Carles Viñals Casado
11/03/2013 14:10
La crítica del Sr. Rivera no es fonamenta en cap esperit de defensa del Mossos, en tant que policía catalana, sinó en el propòsit claríssim d'esgarrapar vots a la Sra. Camacho. Bé: No està malament del tot que els llops espanyolistes comencin a mossegar-se entre ells.
lo Sisco el Rutx
11/03/2013 12:26
$Es normal que C's i PP es facin la punyeta. Es disputen el mateix espai electoral, que cada cop es més limitat.
TTT
11/03/2013 12:21
Després que surti la periodista del Periòdico dient la veritat avui és més fàcil de dir això, però Camacho no desconfia de la UDEF, que els textos no es fan sols, ni d'Interior tampoc. Sent el seu pare Guàrdia Civil no m'estranya que vulgui provocar que tornin, i és més: deia que volia augmentar els mossos. Si l'haguessin votat massivament avui diria "això no té a veure amb l'espionatge a la meva persona: els mossos estàn duplicant competències de l'estat espanyol i els desfarem deixant els grisos per CAT" I encara hi ha gent que dubta de que fem CAT //*//...
S'està parlant...
La situació de Camacho
Enquesta
Creus que s'aconseguirà l'adhesió de Barcelona a l'Associació de Municipis per la Independència?
Creus que s'aconseguirà l'adhesió de Barcelona a l'Associació de Municipis per la Independència?
75 %
2 %
24 %
51 vots
Jon: ICV és un partit que no juga en l'equip sobiranista ni en...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida