Dimecres, 13 de març de 2013 | 10:00
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

"Al agua patos"

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ANDRÉS MADRID
"Al agua patos"
ANDRÉS MADRID
05/03/2013 18:45
Suposo que per raons de competència, els canals del duopoli televisiu han decidit traslladar els seus programes a una piscina i posar en remull a una punta de famosillos que hauran de mostrar les seves habilitats llançant-se des d'un trampolí.

Sembla que els dos programes iguals han triat ja els seus emblemes més cridaners per animar als espectadors a contemplar les piruetes aquàtiques dels participants. Tele 5 ha optat per l'antiga regidor de l'ajuntament dels Yébenes que, després de mostrar els seus encants a mig món, pretén enlluernar a l'audiència ficada en un vestit de bany; Antena 3 està animant la promoció del seu espai amb la imatge oronda de Falete que, segurament necessitat de possibles, ha decidit abandonar el cant i donar el canti encara que corri el risc de desnucarse intentant un mortal amb tirabuixó.

M'importa un pebrot com es desenvolupi la pendencia entre els encateriments aquàtics d'una o una altra cadena; però sabedor de l'efecte mimètic que té la televisió si em temo que, tan aviat comenci l'estiu, s'ompliran les piscines de capolls verbeneros emulant als protagonistes d'ambdues propostes el que, sens dubte, manarà a l'hospital a els qui realitzin les piruetes relatades en les televisions.

Noli la senyora Mato un increment pressupostari de la maltrecha sanitat hispana que, gràcies a la ximpleria piscinera, va a portar de cap als traumatòlegs i especialistes en torsions diverses.

El que faltava.


Andrés Madrid

Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1