Dijous, 14 de març de 2013 | 10:26
Vostè es troba a: Inici > Política >

 A Interior "no tenen temps" per plantejar la campanya de lluita contra els incendis forestals

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
POLÍTICA
 A Interior "no tenen temps" per plantejar la campanya de lluita contra els incendis forestals
Política 13/03/2013 14:24
incendi-empordà
Catalunyapress.- Els Bombers denunciaran dijous de nou que els responsables polítics del cos, depenents de la Conselleria d’Interior, sota la direcció d’Espadaler, “deixen la seguretat ciutadana en una situació d'absoluta precarietat, ja que  encara no s'ha plantejat la campanya forestal d'estiu d'enguany”.
Així mateix des de UGT-Bombers denuncien “el menyspreu constant del Departament d'Interior per les preocupacions i les necessitats del col•lectiu de Bombers de la Generalitat de Catalunya, ja que des de l’any 2006 no s’ha produït cap acord ni s’ha plantejat un projecte de futur clar per al cos”.

Per aixó afirmen que “des de la composició del nou Govern el passat mes de desembre, la nova estructura del Departament d'Interior encara no s'ha reunit amb els representants sindicals del cos de Bombers. Diuen que no tenen temps”. 
 
En paraules d’UGT-Bombers “la direcció de Bombers els preocupa ben poc allò que els professionals puguin aportar per al bon funcionament del cos i tem que aquesta actitud es tradueixi en noves mancances de personal i recursos per al col•lectiu que se sumarien als retrocesos dels darrers dos anys de legislatura”.
 
Per aquesta raó, juntament amb CCOO i CATAC, han convocat “els bombers de la Generalitat de Catalunya a una concentració demà dijous, 14 de març, davant la seu del Departamet d'Interior per reivindicar un canvi de rumb en les seves polítiques. Durant l’acció, els representants sindicals intentaran lliurar al nou conseller d’Interior, Ramon Espadaler, totes les sol·licituds recollides en els camps de bombers que corresponen a processos paralitzats que mermen el bon funcionament del cos". 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1