Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Divendres, 15 de Març de 2013
Opinió
Opinió.
15/03/2013
El Parlament, contra Llanos de Luna
"La delegada va rebre ahir només el suport explícit del PP i Ciutadans, la minoria espanyolista, cosa que diu molt de a qui representa"
Editorial
El Parlament va demanar ahir per primera vegada la destitució d'un delegat del govern espanyol a Catalunya. És una decisió sense precedents que demostra una errada actuació de María de los Llanos de Luna, que ha creat un conflicte institucional preocupant. La moció va rebre el suport de CiU, ERC, ICV-EUiA i la CUP, cosa que mostra el caràcter transversal del malestar que ha causat l'actitud política de la delegada. Llanos de Luna va rebre ahir només el suport explícit del PP i Ciutadans, la minoria espanyolista, cosa que diu molt de a qui representa la política de la representant de l'Estat. En el fons de la tensió hi ha la persecució de Llanos de Luna contra nombrosos ajuntaments que no han col·locat la bandera espanyola o que s'han declarat territori sobirà, cosa que a l'entendre de la dirigent del PP vulnera la Constitució, de la mateixa manera que també ho infringeix el no satisfer el dret a l'habitatge. Capítol a banda és l'abstenció del PSC, el partit que un dia està a favor del dret a decidir i l'endemà no fa ni oposició al PP.
(3 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
Enric Padrosa
16/03/2013 20:52
Queda clar que no hi ha diferència entre el PP i Ciudadanos. Succeeix que un té el poder i l'altra, de moment no en té cap opció, però quan el PP perdi les properes eleccions legislatives i mani el PSOE (la llei del pèndol) els dos partit esmentats s'uneixin. En quan al PSC, fa anys que porta una direcció erràtica i nada entre dues corrents, Catalunya i Espanya, més aquesta última que la primera
Gongylus
16/03/2013 17:53
Què coi hi fa una delegada del govern espanyol a Catalunya? Que no forma part de l'Estat la Generalitat, segons la Constitució espanyola? És ben clar que saben que som una nació colonitzada que cal vigilar.
Josep Bruch M
15/03/2013 07:02
No se la pot declarar "perona non grata" i desterrar-la?
S'està parlant...
Assemblea Nacional Catalana
Enquesta
Cal canviar els nomenclàtors referents a Espanya i als Borbons?
Cal canviar els noms de carrers referents a Espanya i als Borbons?
92 %
6 %
2 %
248 vots
Irene: Jo a aquests carrers o a algún li posaria 11 de SETEMBR...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida