Divendres, 22 de març de 2013 | 10:14
Vostè es troba a: Inici > Esports >

 Lendoiro va cobrar el passat exercici malgrat que no pagava als jugadors

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 FUTBOL
 Lendoiro va cobrar el passat exercici malgrat que no pagava als jugadors
Esports 21/03/2013 12:08
Mentre l'Esportiu tractava de recuperar la categoria per la Segona Divisió avanci amb uns jugadors que solament anaven cobrant una part reduïda de les seves fitxes, havent de reclamar la resta amb una denúncia davant la Comissió Mixta AFE-LFP, Lendoiro s'embutxacava la totalitat dels 430.000 euros que havia aprovat en la junta d'accionistes.
En l'actualitat, el dirigent blanquiblau no està cobrant, ja que els administradors concursals han entès que, com fins a dilluns passat no figurava en el Registre Mercantil la modificació de l'article 30 dels estatuts aprovada en 1999, l'acceptació del seu sou per part de la junta no tenia efectes a tercers, en aquest cas els creditors i l'administració concursal.
 
 La decisió va enfuriar a Augusto Cessar Lendoiro que, un dia després que aquesta s'hagués pres, va defensar el seu dret a cobrar els seus "privilegis" en una esperpèntica roda de premsa que encara avui és molt comentada a La Corunya, on cada dia que passa l'ex dirigent del Partit Popular incrementa el nombre de detractors.
 
La defensa fèrria que va fer del seu sou el dimarts i el fet d'haver cobrat en els últims anys mentre devia importants quantitats a la plantilla i als entrenadors xoca amb el discurs amb el qual Lendoiro va arribar a l'Esportiu en 1988.
 
En aquell moment, davant el projecte de llei de professionalització dels càrrecs directius, Lendoiro es mostrava ferm: «Amb mi que no expliquin. Vinc a l'Esportiu a fer una bona labor, no a guanyar diners». Vint-i-cinc anys després, els seus ingressos sumen ja els vuit milions i mitjà d'euros, ha emprat a tres fills i uns altres familiars en el club, ha posat sou als seus companys de directiva i finalment s'enfuria quan una administració concursal decideix retirar-li una nòmina que fins al dimarts no figurava en els estatuts.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1