Diumenge, 24 de març de 2013 | 09:45
Vostè es troba a: Inici > Política >

 Navarro supedita l'entrada en el Govern a una consulta "legal i acordada" amb el Govern

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
POLÍTICA
 Navarro supedita l'entrada en el Govern a una consulta "legal i acordada" amb el Govern
Política 23/03/2013 16:56
Mas i Navarro
 El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha supeditat aquest dissabte l'entrada del partit en el Govern oferta pel president Artur Mes a la celebració d'una consulta "legal i acordada" amb el Govern.
  "El nostre camí no és la independència, sinó la possibilitat de fer la consulta", ha afegit Navarro en declaracions als mitjans abans de visitar el Mercat del Ram de Vic (Barcelona).

   Així mateix, Navarro ha avisat que a més de la celebració d'aquesta consulta, el seu partit treballa a aconseguir una reforma de la Constitució per avançar cap a un Estat federal.
 
   El primer secretari del PSC ha assegurat que la seva eventual entrada també passaria per prioritzar les polítiques socials i el manteniment dels serveis públics, així com una política fiscal en la qual "paguin més els qui més tenen".
 
   Per a aquest, caldria acordar les prioritats del Govern i consensuar les posicions de forma clara, sempre sota la fórmula "d'emergència" d'un Govern d'unitat nacional.
 
   Navarro ha argumentat que la situació de crisi requereix decisions excepcionals, per la qual cosa cal acordar mesures per sortir d'aquesta situació, encara que ha criticat l'absència de "impuls polític" del Govern per acabar amb la crisi.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1