Dimecres, 27 de març de 2013 | 10:39
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

 Antonio Bassas torna per ser el nou director de Tv3 o per ocupar els matins de Catalunya Radio?

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
COMUNICACIÓ
 Antonio Bassas torna per ser el nou director de Tv3 o per ocupar els matins de Catalunya Radio?
Comunicació 26/03/2013 13:53
9bassas
Catalunyapress.- Al juny de 2008 Antoni Bassas abandonava els matins de Catalunya Radio després de 14 anys en antena per "diferències" amb l'adreça. En 2009 va ser nomenat corresponsal de Tv3 a Washington i un any després anunciava que també entrava com a soci en el diari ARA En aquest 2013 quan es compleix quatre anys com a corresponsal i ha d'abandonar si destomp, sense que s'hagi desvetllat la seva destinació final es tornen a deslligar les travesses sobre la seva nova destinació dins dels mitjans de la CCMA. 
Quan Mònica Terribas va deixar l'adreça de Tv3 moltes van ser les veus que van indicar que Bassas ocuparia el seu lloc encara que la veritat és que ara mateix l'adreça l'ocupa, Eugeni Sallent, que el mes que ve complirà un any en el càrrec i de qui cal recordar, va aterrar en Tv3 després de la seva etapa com a director general de les emissores del Grup Godó
 
Els treballadors de Tv3 es troben des de fa setmanes movilizandose per la defensa dels seus posats treball, per la qual cosa en el cas que Bassas sustituyerá a Sallent, seria l'encarregat de dur a terme la major reestructuració que es prevee que sofreixi l'ens publico després de la reducció en un 17% del pressupost que la CCMA té previst invertir en els mitjans públics.
 
Fonts properes als mitjans també asseguren que Antoni Bassas donats les últimes dades de l'EGM ve a ocupar de nou els matins de Catalunya Radio. 
 
El cas és que el proper 30 de juny Esteve Soler ho substituirà provisionalment i al gener de 2014 Raquel Sans ocuparà oficialment la corresponsalía de TVC a Washington per altres quatre anys. 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1