RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
02/04/2013 23:06
Paris St Germain 2 - FC Barcelona 2
Sin título
Encert en atac, penalitzats pels errors
C. Bellsolà
Un Barça tremendament encertat en atac, però penalitzat per faltes puntuals de concentració en defensa (i per algun error arbitral) ha arrencat un bon resultat aquest dimarts al Parc dels Prínceps. Un resultat, però, que hauria estat gairebé definitiu si el partit hagués acabat 30 segons abans.

Els de Tito Vilanova, que avui reapareixia a la banqueta després de rebre tractament a Nova York, han estat més desconeguts que de costum amb la pilota als peus. Sigui per mancances puntuals pròpies, sigui per la incomoditat del rocós mig del camp dels parisins, el Barça no ha dominat el joc amb la solvència habitual, no ha creat sensació constant de perill, i els locals sí que han arribat en quatre ocasions claríssimes en el primer temps. Ocasions que ha desbaratat un molt inspirat Valdés. Messi, en canvi, no ha perdonat, i marcat el seu golet en el 38', gairebé en la primera ocasió clara dels blaugrana, i després d'un gran servei d'Alves. L'astre argentí ha patit una lesió muscular immediatament després, i ja no ha sortit al camp en la segona part.

Ibrahimović marca en clar fora de joc
Amb el marcador a favor, sense Messi i en una nit poc inspirada, el Paris St Germain s'ha estirat en el segon temps, i els visitants han hagut de jugar com més incòmodes estan: reculant, i amb homes a la seva pròpia àrea. L'equip francès, d'altra banda, no creava ocasions clares amb el seu joc. Però sí s'ha beneficiat de dos minuts de caos i de polèmica. Primer, en un còrner a l'àrea blaugrana, Jordi Alba i Mascherano han quedat estabornits al terra en xocar entre ells. L'àrbitre no ha aturat el joc i un Ibrahimović sol davant de porta (els dos lesionats trencaven el fora de joc) ha xutat al cos d'un atent Valdés. L'argentí (que després ha estat substituït) i el català han hagut de ser atesos, i, en una aplicació rigurosa del reglament, el Barça ha defensat el següent còrner amb dos homes menys. Així i tot, s'ha pogut rebutjar el perill, i fins i tot muntar una contra per a Villa, que el colegiat ha aturat per una dubtosa falta de l'asturià. Al servei de la falta, i després d'un cop de cap al pal, Ibrahimovic, que partia de posició antireglamentària, ha fet el primer empat (79').

Valdés, decisiu en el seu únic error
No era mal resultat. Però encara ha millorat quan, poc després, Alexis ha lluitat per una pilota en profunditat i ha rebut un clar penal. La pena màxima l'ha transformat Xavi a un minut del final del temps reglamentari, i tot semblava dat i beneït. Però en el 94' ha vingut el cop final. Primer, Piqué ha fet un servei ofensiu massa arriscat, quan la prudència convidava a assegurar. Després, la pilota ha arribat a la banda amb un Barça poc replegat, i s'ha permès un servei a l'olla que 'Ibra' ha baixat per a Matuidi. El francès l'ha engaltat, no gaire fort, des de la frontal i Valdés, en el seu únic error del partit, no ha encertat a rebutjar. Un bon resultat, però amb mal regust final.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (84.88.10.250)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat