Dimecres, 3 de abril de 2013 | 09:56
Vostè es troba a: Inici > Economia >

 USOC: “La contractació de Setmana Santa disfressa el drama de l’atur”

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 ECONOMIA
 USOC: “La contractació de Setmana Santa disfressa el drama de l’atur”
Economia 02/04/2013 11:28
ANTONIA GIL
 Les dades de l’atur del mes de març indiquen una evolució favorable en la creació d’ocupació marcada per la contractació al sector serveis fruit de les vacances de Setmana Santa que lamentablement segons USOC és una circumstància absolutament conjuntural. Les dades mostren una reducció dels desocupats de 1.126 persones a Catalunya (4.979 a tot l’Estat) i situa la xifra global de desocupats en 664.050 en l’àmbit català (5.035.243 a tota Espanya).
Antònia Gil, Secretària general de la USOC, en conèixer les dades fetes públiques avui pel Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social ha manifestat que “les estadístiques només recullen la contractació estacional de Setmana Santa, lamentablement, la situació global de l’ocupació no s’ha modificat i, en conseqüència empitjora, cada mes augmenta el nombre de famílies sense ajuts i amb tots els seus membres sense feina”.
 
Gil ha advertit que “la situació ha esdevingut insostenible per a moltes famílies que viuen sota el límit de la pobresa. Només una política decidida d’intervenció social podrà pal•liar els efectes perversos d’aquesta situació; a més d’aplicar mesures de reactivació econòmica urgents per reactivar l’ocupació”, ha dit.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1