Dissabte, 6 de abril de 2013 | 10:02
Vostè es troba a: Inici > Política >

 Camacho estudia accions legals contra la PAH per "amenaces de mort" 

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
POLÍTICA
 Camacho estudia accions legals contra la PAH per "amenaces de mort"
 
Política 25/03/2013 14:39
Camacho
 El PP estudia iniciar accions legals contra la Plataforma d'Afectats per les Hipoteques (PAH) per les "amenaces de mort" que, segons la líder del partit a Catalunya, Alicia Sánchez Camacho, va rebre la diputada del Congrés Concepción Veray en trobades amb representants de l'associació.
 
  En roda de premsa aquest dilluns, Camacho ha titllat de gravíssims els incidents, per la qual cosa els advocats del partit analitzen si dur a terme accions legals per dues amenaces rebudes per Veray en reunions amb la PAH: una d'elles "pública i manifesta", i l'altra en privat.
 
   "No es pot amenaçar a ningú, i menys de mort", ha afirmat la líder popular, que no ha volgut donar més detalls sobre aquesta suposada agressió soferta per la diputada del partit per Girona.
 
   També ha carregat contra la pressió als domicilis particulars de diversos diputats populars en les Corts --entre ells, els catalans Antonio Gallego i Àngels Esteller--, perquè "els domicilis i les famílies són sagrats".
 
   "Reconec el dret legítim a la indignació perquè tenen raons per a això", ha reconegut Camacho, però ha afegit que això no justifica que vagin als domicilis dels diputats a pressionar.
 
   En preguntar-se-li si subscriu les paraules de la delegada del Govern a Madrid, Cristina Cifuentes, que ha acusat a la portaveu de la PAH, Ada Colau, de recolzar a grups proetarres, Camacho s'ha distanciat de la política madrilenya.
 
OFEREIX REUNIR-SE AMB COLAU
 
   "Aquesta comparació no la vaig a subscriure en absolut", ha reiterat la líder popular, que ha ofert a la portaveu de la plataforma una reunió per entrevistar-se i escoltar les seves queixes, però li ha demanat que es disculpi per la pressió a les cases dels diputats.
 
   Cifuentes, ha dit aquest dilluns que la PAH hauria de desvincular-se d'actes de suport a l'entorn d'ETA, i que aquest col·lectiu no hauria de ficar-se en política, sinó limitar-se a ajudar a les persones que han sofert algun desnonament.
 
   "La PAH hauria d'aclarir per què recolza una manifestació de suport als presos d'ETA", ha afirmat Cifuentes sobre l'adhesió d'aquest col·lectiu a la manifestació en favor dels interns terroristes del passat mes de gener al costat d'altres associacions.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1