Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dimecres, 10 d'Abril de 2013
Cinema
13:01
08/04/2013
Decés
Mor Sara Montiel
L'actriu i cantant, de 85 anys d'edat, no ha superat una crisi malgrat els esforços mèdics per reanimar-la
Manel Bosch
L’actriu i cantant espanyola, Sara Montiel, ha mort avui als 85 anys d’edat segons han confirmat fonts del seu entorn. L’artista ha patit una crisi que no ha pogut superar malgrat els esforços mèdics per reanimar-la.

Montiel va protagonitzar mig centenar de pel·lícules, entre les qual en destaquen ‘El último cuplé, Yuma’ o ‘Veracruz’. En la seva tasca lírica també deixà petjada amb temes com ‘Fumando espero’ o ‘Bésame mucho’.

Montiel, considerada una icona del cinema espanyol del segle XX, va deixar la interpretació el 1974. Tot i la seva prematura retirada la seva figura va seguir generant un fort interès mediàtic, centrat en bona part en els seus afers personals.
Montiel Sara
L'actriu i cantant Sara Montiel
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
S'està parlant...
La consulta
Enquesta
Creus que Espanya voldrà pactar la independència?
Creus que Espanya voldrà pactar la independència?
0 %
63 %
37 %
57 vots
Carme: Pactar? Aquesta paraula no saben què vol dir. No la ten...
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida