Dimarts, 16 de abril de 2013 | 09:58
Vostè es troba a: Inici > Opinió >

DE GONZÁLEZ A GONZÁLEZ

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
puri 2
DE GONZÁLEZ A GONZÁLEZ
Purificació González
13/04/2013 08:50
Aquesta setmana, l'ex-president del Gobierno, Felipe González, ha demanat "reflexionar seriosament" sobre els 'escraches' i ha preguntat perquè "un nen" ha de "aguantar pressió a la porta de casa seva".

Tant de bo poguéssim haver escoltat Felipe González dir alguna paraula d'alè perquè el nen de la foto que us mostro no hagués de viure l'escena on es troba!. Senyor González, com pot veure, aquest no és un nen de cap 'escrache' sinó un nen essent desnonat de casa seva.



De González a González, Felipe, de debò, als espanyols ha deixat de fer-nos gràcia la dita "nena de Rajoy" i no ens fa cap gràcia tampoc que, per vostè, hi hagi nens de primera i nens de segona. Crec que no pot ensenyar-nos cap foto d'un escarni o 'escrache' com la que li ensenyo aquí d'un desnonament. i sap per què?, perquè els 'escraches' són pacífics. Sí, senyor González, pacífics. Així que reflexioni seriosament -com ha de fer-ho un savi considerat com a tal a Europa-. Vagi menys en iot quan estigui de lluna de mel i surti més al carrer a escoltar les persones que estan vivint el drama dels desnonaments, si encara queda una mica de socialista empàtic en el seu cor. Recordi, a més, mentre reflexiona, de quantes persones han perdut la vida ja, i la propera vegada que parli de nens, que sigui per protegir els nens de tots, i no els d'uns pocs als quals res se'ls està fent.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1