Divendres, 19 de abril de 2013 | 10:16
Vostè es troba a: Inici > Economia >

 La CNE analitza amb els reguladors europeus fórmules per aconseguir un mercat únic del gas

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 ECONOMIA
 La CNE analitza amb els reguladors europeus fórmules per aconseguir un mercat únic del gas
Economia 18/04/2013 11:10
GAS
 La Comissió Nacional de l'Energia (CNE) ha albergat aquesta setmana una nova edició del Fòrum Europeu de Regulació de Gas, en el qual ha tingut ocasió de debatre al costat dels regulats energètics del continent diferents fórmules per avançar al mercat únic del gas.
 En una nota, la CNE explica que aquesta vigesimotercera edició del fòrum, també conegut com a Fòrum de Madrid, ha estat presidida per la Comissió Europea.
 
   La trobada ha explicat no solament amb representació de l'Executiu comunitari, sinó també de l'Agència Europea per a la Cooperació de Reguladors Energètics (ACER) i de reguladors, transportistes, distribuïdors, comercializadores i usuaris de gas europeus.
 
   En les reunions es va analitzar el grau d'implementació de la normativa comunitària i les últimes propostes de regulació amb l'objectiu d'eliminar les barreres tècniques i comercials per aconseguir un mercat únic europeu.
 
   A més, en aquesta edició s'ha posat l'accent en el progrés en la creació del mercat interior de gas a Europa i el paper del gas com a energia en el futur.
 
   També s'ha estudiat el grau de transposició i implementació dels reglaments europeus ja aprovats, en aspectes com a transparència, funcionament dels mercats i gestió de congestions.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1