18 d'Abril de 2013. 13:02h.

466 comentaris

14201 lectures

Imprimir Enviar Disminuir lletra Augmentar lletra

"Els catalans ens insultaven i ens apallissaven"

Una filla d'immigrants diu que a Catalunya "ens maltractaven" i "l'odi va créixer en nosaltres"

Imatge del vídeo

Una ciutadana catalana, que es presenta com Mamisbala2, ha penjat un vídeo a youtube per replicar el que va penjar l'andalusa Mel Domínguez i explicar, sota el seu punt de vista, el per què de l'odi que se'ls té als catalans en alguns sectors.

Mamisbala2 menysprea l'opinió de Domínguez perquè "aquesta senyoreta no té més de 20 anys". "Què sabràs tu amb l'edat que tens? T'ho diu una catalana", li retreu, a més d'afirmar que "l'odi a Catalunya no és perquè vulguin ser independents".

En aquest sentit, ha explicat que el seu ressentiment és perquè "fa 50 anys hi va haver immigració massiva a Barcelona, perquè Franco va posar la indústria allà. Aquestes famílies espanyoles es van ajuntar allà i van començar a tenir fills com jo".

És per això que ha volgut denunciar el suposat "maltractament que van patir tots aquells que venien de fora, fins i tot als seus fills. Ens insultaven, ens miraven malament, reien i l'odi va créixer en nosaltres." He vist com es cremaven banderes espanyoles i com es pegaven pallisses a gent amb la gorra d'Espanya", afirma, a més de retreure a Domínguez que "tu no ho has vist perquè ets molt jove".

"Catalunya ara ha d'aguantar i implicar les conseqüències del passat. He vist com es menyspreava la gent de la resta d'Espanya, i això s'ha fet una bola. Espero que li donin la independència a aquesta gent, però ho veig difícil perquè Catalunya és Espanya ", reivindica.

També admet que "em fa molta ràbia que facin més cas a un magribí que parla català que a un castellanoparalante." Saps el que és la paraula 'xarnego'? que t'assenyalin amb el dit per ser espanyola? ", pregunta.

"La catalonofòbia és pel passat de tot això", explica, a més de sentenciar que "Catalunya és Espanya, qui vulgui parlar català que ho facin, però que no ho imposin". "A mi que em parlin en espanyol", exigeix finalment.

 

Facebook

Twitter

Menéame

Digg

Barrapunto

Del.icio.us

Fresqui

Blinklist

Tafanera

 
url curta
http://tinyurl.com/cqxef2a

466 comentaris

#268 El azote de los necios, Barcelona, España. 20/04/2013 - 16:19

 

Valorar

Positiu Negatiu

El fascismo catalanista, no ha utilizado la violencia física y pero si la de los medios y las instituciones públicas contra gran parte de su población, por razones linguisticas , de origen, etc...y estos temas nunca se ha querido tratar, han sido tabú hasta ahora. Pongamos las cartas sobre la mesa!!

-2

. .
 
 

#268.3 Pau Casals, Girona. 20/04/2013 - 19:38

Valorar

Positiu Negatiu

2

. .

Però si lo de que se consigua el efecto sin que se note el cuidado és un invent castellà.... Si ha heu perpetrat el genocidi cultural a València i en Bauzà ja el te en marxa a Balears: llengua valenciana i llengua mallorquina, oi ?

#267 El azote de los necios, Barcelona, España. 20/04/2013 - 16:16

 

Valorar

Positiu Negatiu

Esta señora sufre de odio, porque ha tenido que absorber como tantos otros castellano parlantes en Cataluña, insultos, humillaciones y discriminación durante décadas por nacionalistas catalanes,que han descargado su rencor y odio a lo español durante generaciones contra los emigrantes...así es.

-4

. .

#266 angelsmar, barcelona. 20/04/2013 - 14:27

 

Valorar

Positiu Negatiu

Vives en el pasado amiga, no has evolucionado ni has pasado página. Estas explicando una realidad que no es tal, exageras .
Yo llevo sangre Andaluza,Cantabra, Catalana y Valenciana, y te aseguro que tengo casi 60 años.
Personas como tú son quien ponen mas leña al fuego y crean una idea errónea .

5

. .

#265 Juan, Cornellà. 20/04/2013 - 11:09

 

Valorar

Positiu Negatiu

¡Cuánto odio destila esta mujer! Es puro ejemplo de catalanofobia. Odio a los catalanes, odio a la lengua catalana y odio a Cataluña en general.
Además se contradice continuamente. Por ejemplo, al final dice que quien quiera hablar catalán que lo hable, pero exige que a ella le hablen en español.

7

. .

#264 Gordillo Pérez, Barcelona. 20/04/2013 - 10:00

 

Valorar

Positiu Negatiu

452 comentarios

452 comentarios

452 comentarios

La prueba del nueve de que esta lerdilla os ha dado en toda la frente. Tiene mucha razón y todos lo sabemos, pero lo que dice es un tabú en Cataluña y no se puede comentar abiertamente.

-11

. .
 
 

#264.2 Pere Prats, Sants. 20/04/2013 - 12:11

Valorar

Positiu Negatiu

3

. .

Un altre que es contradiu, a Catalunya no es pot comentar obertament i hi han 452 comentaris, en que quedem?

 
Fecsa endesa actitud blava: 260x90
e-noticies

© Copyright e-noticies.com · Se'n permet la reproducció sempre que se'n citi la font
Crèdits: Desenvolupament Hispanetwork · Disseny Ochionet

Notícies en català · Notícies en castellà

e-notícies - Notícies Societat - "Els catalans ens insultaven i ens apallissaven"

Capital de la Cultura Catalana Agència de Qualitat d'Internet Plató Obert de Produccions


  Amb el suport de
Generalitat de Catalunya