Diumenge, 21 de abril de 2013 | 09:53
Vostè es troba a: Inici > Esports >

 El Barça Regal es va guanyar el dret a jugar-se la passada a la Final Four 

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 BÀSQUET
 El Barça Regal es va guanyar el dret a jugar-se la passada a la Final Four
 
Esports 19/04/2013 10:12
bàsquet
Enmig d'un ambient infernal el conjunt que dirigeix Xavi Pascual va demostrar una vegada més que si té una virtut aquesta és la seva tremenda competitivitat.
 
 

 Al contrari que en el tercer partit, el Barça no es va deixar sorprendre pel PAO en els primers minuts. Un zona 2-3 executada a la perfecció i una sorprenent fluïdesa en atac li va permetre obrir una petita bretxa en l'arrencada del xoc (4-11, min.7).
 
El conjunt blaugrana dominava el rebot -especialment l'ofensiu-, ofegava l'atac hel·lè i solament sofria per controlar a l'enorme Schortsanitis en la pintura.
 
Jawai, primer, i Tomic, després, ho van intentar amb poc èxit. Però, per fortuna per als catalans, la de 'Baby Shak' va ser l'única basa ofensiva del Panathinaikos en aquesta primera cambra.
 
Amb un 0-5 en triples, els locals naufragaven en el seu intent de neutralitzar l'avantatge visitant. El Barça tampoc caminava encertat en el tir exterior, però almenys va aconseguir anotar un triple -obra d'Engonals- després de set fallades consecutives des dels 6,75 per tancar el primer període amb deu d'avantatge (10-20).
 
El Barça augmentaria la diferència fins als 11 punts a l'inici del segon quart, amb un altre triple, aquesta vegada de Jasikevicius (14-25, min.13). Van ser els millors moments de Saras, que anotaria una altra canastra poc després, però els blaugranes es quedarien durant més de tres minuts clavats en aquests 27 punts.
 
El Panathinaikos va estrènyer les dents enrere i un parell de penetracions de Maciulis i un triple de Bramos -el primer del PAO en tot el partit- culminarien un parcial de 7-0 que aproparia a l'equip grec a quatre punts (23-27, min.17), la mateixa renda que en arribar al descans (27-31).
 
Però un immens Tomic refredaria la reacció grega després de la represa (31-39, min.23). Hortes, Lorbek i sobretot Navarro, es van unir també a la causa i el Barça es va disparar fins als 16 (35-51, min.26).
 
Amb Diamantidis desaparegut -va acabar el partit sense anotar ni un sol punt- i el PAO negat des del perímetre -5 de 23 en triples- era poc previsible una reacció hel·lena.
 
No la va haver-hi. El Barcelona va aconseguir una màxima de 17 punts (40-57, min.32), i encara que el Panathinaikos va arribar a posar-se a vuit (52-60) quatre minuts després, Navarro s'encarrego de dissipar qualsevol dubte amb un parell de triples marca de la casa. 
    
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1