Dimecres, 24 de abril de 2013 | 10:05
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 Ada Colau denunciarà a Cifuentes per "activar el feixisme" contra ella

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 STOP DESNONAMENTS
 Ada Colau denunciarà a Cifuentes per "activar el feixisme" contra ella
Societat 23/04/2013 13:43
ada colau Europapress
 La portaveu de la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Ada Colau, denunciarà aquesta setmana a la delegada del Govern a Madrid, Cristina Cifuentes, per acusar-la de recolzar a grups proetarres activant "el component més extremista feixista" que ha començat a amenaçar-la a ella i la seva família.
  En declaracions a Rac 1 recollides per Europa Press, Colau --que presentarà la denúncia a títol individual-- ha opinat que és molt greu que un càrrec institucional com Cifuentes --que va afirmar que Colau recolza a Bildu, a Sortu i a grups proetarres-- "digui barbaritats sabent que són falses".
 
   Ha indicat que de moment no es plantegen emprendre cap acció contra la secretària general del PP, María Dolores de Cospedal, per ratllar els 'escraches' de la PAH de "nazisme pur".
 
IMPOST TARDÀ
 
   Preguntada per la mesura anunciada pel Govern de gravar amb un impost els habitatges buits de bancs i promotors immobiliaris, Colau s'ha mostrat a favor encara que ha lamentat: "Arriba tard".
 
   "Fa temps que es reclama i potser es queda curt", ha valorat Colau, que ha advertit que caldrà veure el temps que triga a aplicar-se i els imports, a més de recordar que Espanya és el país d'Europa amb més desnonaments i pisos buits.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1