Dimarts, 30 de abril de 2013 | 10:02
Vostè es troba a: Inici > Política >

 El Gobierno haurà de retornar  prop de 250 euros a cada funcionari

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 POLÍTICA
 El Gobierno haurà de retornar  prop de 250 euros a cada funcionari
Política 25/03/2013 13:51
Els sindicats de la funció pública han presentat un al·luvió de recursos, on recorden que el dret al cobrament de la paga extraordinària de desembre comença a generar-se des de l'1 de juny, i si el reial decret va entrar en vigor el 14 de juliol, llavors els funcionaris tenen dret a cobrar aquests 44 dies en els quals no era aplicable.
En aquest sentit s'ha assegut un precedent judicial contra la decisió del Gobierno que es produeix en l'àmbit administratiu i que per tant afecta a personal funcionari. Ja que a l'Ajuntament de Villafranca dels Fangs (Badajoz) ha reconegut el dret dels seus empleats públics a rebre part de la paga extra retreta pel Gobierno el passat Nadal. En concret, retornarà la part corresponent entre l'1 de juny (quan es comença a reportar la paga extra) i el 14 de juliol, quan va entrar en vigor el decret de retallades.

Per això es dóna per fet que aquestes devolucions van a arribar a més treballadors de la Funció Pública en els propers mesos, conforme es vagin resolent al seu favor la resta dels recursos presentats amb la mateixa argumentació jurídica.
 
Fonts sindicals afirmen que una vegada que es vagin acceptant les reclamacions, les diferents administracions "tendrán que abonar els 44 dies que els funcionaris tenen dret a cobrar, lo que suposa una mica més del 20% cinquena part de la paga extra".
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1