Dijous, 2 de maig de 2013 | 09:50
Vostè es troba a: Inici > Política >

 Beiras confirma el contacte amb el BNG 

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 POLÍTICA
 Beiras confirma el contacte amb el BNG 
Política 01/05/2013 21:03
Xosé Manuel Beiras
El líder d'Anova, Xosé Manuel Beiras, ha confirmat aquest dimecres que va mantenir una trobada "a nivell personal"  i "discret" amb el portaveu nacional del BNG, Xavier Venç, i que proposaran a les adreces de les seves respectives formacions polítiques que hi hagi una trobada "formal" a fi de "posar sobre la taula la visió que es té per ambdues parts i a partir d'aquí començar a parlar".
Beiras, que va participar, igual que Venç, en la manifestació de la CIG a Vigo amb motiu de l'1 de Maig, va defensar la discreció en els contactes perquè els processos de diàleg entre forces polítiques "no es poden convertir" en un "espectacle".

   Així mateix, després de recordar que va haver-hi "tota una etapa de desencontres" entre el que avui és Anova --escindida del BNG-- i el Bloc, ha considerat "positiu" que Venç tingui "actitud" de reprendre el diàleg.
 
   Sobre la trobada entre tots dos, va indicar que "va ser simplement una conversa" per intercanviar punts de vista, visions de la situació i per acordar proposar a les seves respectives adreces que hi hagi "una trobada ja més formal" per "posar sobre la taula la visió que es té per ambdues parts i a partir d'aquí començar a parlar".
   Finalment, va considerar "fonamental" que es donin les condicions més adequades perquè "es pugui anar endavant amb aquest procés de diàleg" i, per tant, va advertir que "no beneficia" convertir "en una escenificació" cada pas que es vagi donant.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1