Divendres, 3 de maig de 2013 | 10:05
Vostè es troba a: Inici > Política >

 La Generalitat va destinar més de 480.000 euros a empreses del Berguedà en 2012

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 POLÍTICA
 La Generalitat va destinar més de 480.000 euros a empreses del Berguedà en 2012
Política 03/05/2013 07:32
CET
La Conselleria d'empresa i Ocupació ha anunciat aquest dijous que va destinar més de 480.000 euros per recolzar a empreses d'economia social --cooperatives, societats laborals, centres especials de treball i empreses d'inserció-- de la comarca del Berguedà (Barcelona) en 2012.
Segons ha informat el Govern en un comunicat, el director general d'Economia Social, Cooperativa i Treball Autònom, Xavier López, ha assegurat que l'objectiu d'aquesta línia de suport és fomentar la creació de cooperatives i , en general, d'empreses d'economia social perquè són "ideals" en l'actualitat.

Ha destacat que en 2012 es van construir 150 noves cooperatives, una xifra vuit vegades superior a la dels últims anys, i ha apostat per aquest model empresarial que, segons ha assegurat, es basa en les persones, és molt flexible a les circumstàncies que li envolten i és fonamental per a la competitivitat.
 
La Conselleria ha explicat que davant les dificultats actuals d'accés al crèdit, va decidir engegar diferents programes perquè aquest tipus d'empreses puguin desenvolupar amb normalitat la seva activitat econòmica, així com afavorir el seu creixement.
 
 Dins del programa de suport a empreses d'economia social existeixen tres tipus d'ajudes per part de la Generalitat: les subvencions per a la promoció de cooperatives i societats laborals, lineas de finançament a autònoms i comerços, i subvencions a Centres Especials de Treball (CET).
 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1