Dijous, 9 de maig de 2013 | 10:03
Vostè es troba a: Inici > Societat >

5.000 persones van omplir els carrers de Barcelona provocant alguns moments de tensió amb els Mossos

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
SOCIETAT
5.000 persones van omplir els carrers de Barcelona provocant alguns moments de tensió amb els Mossos
Societat 01/05/2013 21:38
15m
La manifestacció convocada per la Plataforma Laboral i de Suport Mutu 15-M, a Barcelona, es va desenvolupar amb diversos moments de tensió i va estar marcada, des de l'inici fins a la seva dissolució, per un fort dispositiu policial dels antidisturbis dels Mossos d'Esquadra.
 
La marxa ha arrencat des de la plaça dels Països Catalans (enfront de l'estació de Sants) i ha finalitzat prop de l'encreuament entre el carrer Còrsega i el Passeig de Gràcia, prop de la seu de CDC. En aquest punt, els organitzadors han optat per donar per finalitzada la concentració encara que s'han produït algunes càrregues policials i moments de tensió just després.

Enfront de la seu els populars catalans, s'ha cremat un ninot del president del Govern, Mariano Rajoy, i s'han produït alguns moments de tensió amb la policia catalana. Seguidament, la marxa ha transcorregut pel carrer Còrsega perquè els Mossos han evitat el seu pas per l'avinguda Diagonal tenint en compte que es volia evitar un tall de tràfic en un dia en el qual es juga el partit de Lliga de Campions entre el Bayern i el Barcelona a la ciutat condad. cal destacar a més altres incidents durant el recorregut com són pintades i el trencament de cristalls en algunes sucursals bancàries. Els manifestants han corejat consignes "anticapitalistes" i "la reforma laboral és violència estructural".
 
Al pas pel carrer Aragó, un grup bombers de Barcelona ha sortit a rebre als manifestants amb aplaudiments des de la seva caserna situada en el Parc Joan Miró. 
 
Entre els grups que han secundat la marxa està la formació política CUP, a més d'organitzacions com el Sindicat Unitari, la IAC, la Intersindical-CSC, el sindicat ferroviari, la CNT, la CGT, diferents moviments veïnals, col·lectius de sense papers, grups anarquistes i altres col·lectius independentistes com Arran, Endavant, Coordinadora Obrera Sindical o el Sindicat d'Estudiants dels Països Catalans (SEPC).
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1