Dijous, 9 de maig de 2013 | 09:49
Vostè es troba a: Inici > Política >

 Junqueras, atès per Ruiz i Geli després d'ensopegar en el Parlament quan anava a votar

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
POLÍTICA
 Junqueras, atès per Ruiz i Geli després d'ensopegar en el Parlament quan anava a votar
Política 09/05/2013 07:48
Junqueras
  El conseller de Salut, el metge Boi Ruiz, i la seva predecessora i també facultativa, Marina Geli (PSC), han atès al capdavanter d'ERC, Oriol Junqueras, que en la tarda d'aquest dimecres ha sofert una lleu ferida en l'enfront de l'ensopegar en un dels passadissos del Parlament.
  El contratemps ha tingut lloc just abans de votar en el ple de la càmera la creació d'una comissió sobre 'dret a decidir' hores després que el Tribunal Constitucional (TC) hagi suspès la primera declaració de sobirania que va aprovar el Parlament al gener.

   El ple s'ha interromput uns 10 minuts, diversos diputats han anat a la zona on estava Junqueras per veure què passava, i l'expectació mediàtica ha estat tal que Boi Ruiz ha deixat clara als informadors la "levitat" del contratemps.
 
   Poc després, amb una 'tireta' en el front, Junqueras ha tornat somrient al seu escó, ha votat i ha sortit el ple davant una allau de fotògrafs, càmeres i periodistes que se li han apropat per preguntar-li què li havia passat i com es trobava.
 
   En el ple estaven diputats de tots els grups salvo del PP, que ha decidit no participar en el debat sobre la creació de la comissió en considerar que era un acte de "insubmissió", per la qual cosa han abandonat l'hemicicle abans de participar en la votació.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1