RSS d'elDebat.cat
elDebat.cat
El president de Fepime diu que està afectant molt directament a les pimes
Sin título
Cima: "Mantenir el pressupost prorrogat està perjudicant la marxa del país"
R.B
El president de la patronal Fepime, Eusebi Cima, ha assegurat que el fet que CiU mantingui el pressupost prorrogat “ens afecta molt directament a les petites i mitjanes empreses, molt. Està perjudicant la marxa del país en general i les pimes exactament igual”, ha dit en una entrevista a TV3.

En aquest sentit, Cima ha afegit que “totes les polítiques o centres que depenen de la Generalitat no saben com acabaran aquest any. És una situació delicada i dolenta”.

D'altra banda, Cima ha valorat la reunió que demà dimecres ha convocat Artur Mas amb sindicats i patronals per impulsar l'acord estratègic i posar les bases per a la reactivació de l'economia a Catalunya. Concretament ha dit que la reunió “ha de servir per posar les bases per tornar a posar en marxa allò que havíem tingut, fundat el 2005, i que en dèiem 'acord estratègic'. És a dir, una sèrie de mesures consensuades entre sindicats, patronals i administració perquè l'economia funcioni”.

“En les reunions preparatòries a nivell tècnic hi ha unes línies bàsiques consensuades: hi ha d’haver un paquet de mesures per a la reactivació econòmica, el foment de l’ocupació i s’ha de lluitar contra l’atur. Un tercer bloc és el tema de la cohesió social, que ens preocupa molt a les patronals”, ha explicat.

Les declaracions de Cima són un clar exemple de la voluntat de l'empresariat català. Molts empresaris veuen com un fet molt positiu que el debat polític passi al tema econòmic, ja que consideren un error perdre tant de temps en parlar del sobiranisme. L'empresariat sempre ha volgut entrar en els temes reals i aquestes declaracions són la mostra de que una bona part de la societat és partidària d'anar cap a un altre terreny.

De fet en els últims dies han sortit nombroses enquestes, d'alta fiabilitat, que demostren que la societat catalana, però també l'espanyola, està en contra de l'independentisme i del procés engegat per Artur Mas.
Imprimeix Enviar a un amic
La TafaneraMenéamedel.ico.usChuzaFacebookIndependènciaCatosferaTwitter
1Veure i / o afegir comentaris
Carlos:Los empresarios saben lo que vale un peine y su opinión es impor...
Carlos
14 14:23:15/05/2013
Los empresarios saben lo que vale un peine y su opinión es importante, son ellos los que crean el empleo que necesitamos. El irresponsable de Artur Mas no hace los presupuestos, no cumple con las gestiones imprescindibles como president. Artur Mas no hace nada, solo piensa en ser el Mesías de su chalada independencia que nadie quiere. Mientras el pueblo que se muera de hambre, que eso no es importante para él.
Nou comentari
L'empresa es reserva el dret de no publicar els comentaris que consideri inapropiats, que contiguin insults i/o difamacions, per tal de preservar la imatge de les persones. El sistema guardarà el seu comentari junt a la seva IP (84.88.10.250)
*
*
Has de copiar, en el camp de text, els6 caràcters, del 0 al 9 i de l'A a la F

* Camps obligatoris
 
 
 
CSS vàlid XHTML vàlid Gestor de continguts Creative Commons License
Portada | Política | Societat | Entrevistes | Opinió | A debat | Videos | El lector | TribunaLatina.com | Contactar | Qui som
Red Digital XXI S.L | NIF: B63898712 | Registre mercantil de Barcelona en el llibre nº 90363 diari 944 el dia 19 de Juliol del 2005 assentament 934 | CMS BabSoft
elDebat.cat