Dimecres, 15 de maig de 2013 | 10:04
Vostè es troba a: Inici > Cultura >

L'exili de Willy Toledo a Cuba serà amb mansió, servei domèstic, seguretat i cotxe amb xofer  

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 Segons ABC
L'exili de Willy Toledo a Cuba serà amb mansió, servei domèstic, seguretat i cotxe amb xofer
 
Cultura 13/05/2013 12:09
wully toledo
 La decisió d'autoexiliar-se en la Cuba dels germans Castro per part de l'actor Willy Toledo perquè, segons les seves pròpies paraules "Espanya no és una democràcia", ha provocat que els mitjans de comunicació madrilenys extremessin el seu interès per saber el com i on va a viure el polèmic activista a la illa del Carib.
 Avui l'ABC publica que l'Institut Cubà d'Amistat dels Pobles (ICAP), dependent del Ministeri de Relacions Exteriors de Cuba, és l'organisme s'està ocupant de tots els tràmits per a l'allotjament de l'actor espanyol.

Pel que se sap l'ICAP prepara als seus convidats mansions amb servei domèstic, seguretat, vehicle amb matrícula vermella del Govern i xofer. Per a això, aquest institut governamental utilitza les anomenades cases de protocol del Laguito, una zona residencial de luxe en l'oest de l'Havana on vivia la burgesia cubana abans que la revolució cubana es fes amb el poder a Cuba. 
 
En aquestes cases, viuen o han viscut, ambaixadors, empresaris i aliats del règim. Per exemple, Chávez, Maduro, Evo Morales o Gabriel García Márquez han passat temporades en algunes d'aquestes 120 cases. Allà també estarà l'actor espanyol, almenys durant un temps fins a una altra ordre sense que pugui, com a la resta dels cubans, amargar-li la vida la" cartilla de racionamient" o la manca de gasolina per passejar-se per l'illa.
 
 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1