Dijous, 16 de maig de 2013 | 09:58
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 L'Audiència de Lleida confirma la fiança de 191.000 euros a l'exconseller Ausàs

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 TRIBUNALS
 L'Audiència de Lleida confirma la fiança de 191.000 euros a l'exconseller Ausàs
Societat 15/05/2013 13:16
JORDI AUSAS
   L'Audiència de Lleida ha confirmat la fiança per responsabilitat civil de 191.000 euros imposada a l'exconseller de la Generalitat Jordi Ausàs (ERC), acusat de formar part presumptament d'una xarxa de contraban de tabac entre Andorra i la Seu d'Urgell, i que servirà per pagar la possible multa si li condemnen.
 L'audiència provincial ha confirmat en el seu acte la quantitat imposada pel Jutjat de la Seu d'Urgell, segons ha avançat aquest dimecres Catalunya Ràdio.
 
 Ausàs  va ser detingut al juliol de 2012 en una operació en què van ser detingudes altres vuit que presumptament formaven un grup especialitzat en contraban i distribució de tabac, que, des que va començar la investigació policial al maig, va poder haver introduït 300.000 euros d'aquest producte.
 
   L'exconseller, detingut un dimecres, va passar a disposició judicial al dissabte següent en el Jutjat de la Seu d'Urgell, des d'on va ser traslladat a la presó de Lleida al no poder fer efectiva la fiança de 145.000 euros, i va sortir el dilluns, una vegada el seu advocat va pagar la quantitat imposada.
 
   Jordi Ausàs (Seu d'Urgell 1960) es va fer càrrec de la Conselleria de Governació i Administracions Públiques en 2008, durant els quatre anys anteriors havia estat alcalde de La Seu d'Urgell.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1