Dijous, 16 de maig de 2013 | 10:02
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

 Maras d'Hondures van amenaçar amb una pistola a un equip de TVE

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 COMUNICACIÓ
 Maras d'Hondures van amenaçar amb una pistola a un equip de TVE
Comunicació 15/05/2013 11:11
maras
Un equip de TVE va viure un desagradable incident fa dues setmanes a Hondures durant l'enregistrament d'un reportatge després de les intimidacions de pandilleros locals, més coneguts com Maras.
L'equip del programa 'Poblo de Déu', de la 2 de Televisió Espanyola, es trobava en la colònia Cerrito Lindo per gravar una seqüència amb la col·laboració de les Mares Mestres que ajuden als hondurenys.
 
 
'Poble de Déu' és un programa setmanal que s'emet en La 2, en el qual viatgen a tot tipus de llocs per gravar la situació de les seves diferents destinacions. En el cas d'Hondures, han realitzat un total de quatre reportatges sobre els següents temes: Drets Humans, salut, educació i desenvolupament.
 
En el moment de l'incident es trobaven els quatre integrants del programa de televisió i els quatre voluntaris que anaven a col·laborar. En el moment que començava el  enregistrament, tres nois  dels maras  van arribar amb bicicleta i en possessió d'una pistola es van apropar.
 
Davant aquesta situació, dues voluntàries van demanar als periodistes espanyols que abandonessin el lloc de manera immediata. Els membres del programa van fer cas a la recomanació i van decidir marxar-se a gravar a un altre costat.
 
L'equip de TVE va aconseguir filmar les intimidacions dels pandilleros. A dia d'avui, els responsables del programa no saben si si emetran la seqüència ja que no volen perjudicar als voluntaris que es trobaven amb ells en aquest moment.
 
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1