Divendres, 17 de maig de 2013 | 10:06
Vostè es troba a: Inici > Societat >

La DGT imposa en la seva última campanya 1.914 multes a motoristes

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
SOCIETAT
La DGT imposa en la seva última campanya 1.914 multes a motoristes
Societat 11/05/2013 11:38
Motos
La Direcció general de trànsit (DGT) va imposar en la seva última campanya de control de motocicletes, dut a terme entre el 29 d'abril i el 5 de maig, un total d'1.914 multes a motoristes, el 31,4 per cent de les quals per excés de velocitat, que continua sent la infracció que amb més freqüència cometen els moteros.
En els set dies que va durar la campanya, els agents de l'Agrupació de Tràfic de la Guàrdia Civil van controlar a 74.210 motocicletes, de les quals, 1.862 van ser denunciades. En total, es van imposar 1.914 multes, 602 (el 31,4%) per excés de velocitat, 300 per no tenir la documentació en regla (el 15,6%), 253 per no haver passat la ITV (13,2%) i 131 (el 6,8%) per realitzar avançaments en llocs on no estava permès.

A més, malgrat que el nombre de denúncies per no fer ús del casc reglamentari descendeix en cada campanya i el seu ús és majoritari, 45 usuaris de moto van ser denunciats per no portar posat el casc. En aquest sentit, Tràfic ha recordat que, "en cas d'accident, l'ús del casc és la diferència entre la vida i la mort".

Al costat dels controls de velocitat, documentació i ús del casc, els agents de Tràfic han realitzat controls d'alcoholèmia i de drogues entre els conductors de motos. En total, 35 motoristes van donar positiu en la prova d'alcohol, la qual cosa significa que circulaven amb una taxa d'alcohol superior a la permesa.

La infracció a la norma que estipula que tot conductor ha de verificar que la placa de matrícula del seu vehicle és visible i llegible, ha suposat que 45 motoristes hagin estat denunciats per portar la matrícula de la seva moto no visible, il·legible o amb dispositius d'ocultació de la mateixes. Altres 65 motoristes van ser denunciats per mancar del segur obligatori.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1