Dissabte, 18 de maig de 2013 | 10:02
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 El capellà de Churra atribueix a un muntatge les fotos sexuals

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 ESCÀNDOL EN EL SI DE L'ESGLÉSIA
 El capellà de Churra atribueix a un muntatge les fotos sexuals
Societat 17/05/2013 12:28
 El capellà de Churra, Francisco Javier Ruíz, ha deslligat l'escàndol en la petita pedania murciana de Churra. Ahir, les fotos és les que suposadament apareix practicant sexe oral amb un jove van córrer com la pólvora per internet i van provocar la seva destitució immediata per part de la Diòcesi.
Les sorprenents fotos haurien estat preses per un ciclista aficionat que, en passar per la finca Vedat Quadres, es va topar amb la imatge i va decidir prendre una fotografia. Segons narra La Veritat de Múrcia, es trobaven a escassos dos metres del camí principal, per la qual cosa tot aquell que passés per la finca podia veure'ls.
 
Francisco Javier Ruíz va desmentir no obstant això a la Veritat de Múrcia que sigui ell qui apareix en les fotos. "Jo mai he estat en la finca dels Quadres ni em reconec en aquestes imatges que m'està descrivint. Ha de tractar-se d'un muntatge. El que han de fer és destruir aquest material, perquè si transcendeix va a muntar-se un escàndol".
 
No obstant això, la foto circulava ja per la xarxa i, davant l'escàndol que efectivament s'estava produint, la Diòcesi va decidir apartar-li de la parròquia. 
 
El rector es va desplaçar a la tarda fins a la Comissaria de Policia per denunciar el suposat muntatge del vídeo de Vedat Quadres.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1