Diumenge, 19 de maig de 2013 | 09:44
Vostè es troba a: Inici > Comunicació >

 Luis del Olmo torna a RNE amb un espai setmanal d'entrevistes

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 COMUNICACIÓ
 Luis del Olmo torna a RNE amb un espai setmanal d'entrevistes
Comunicació 18/05/2013 19:43
9Luis de l'Olmo
El periodista Luis del Olmo torna a Ràdio Nacional d'Espanya a partir del proper 24 de maig amb l'espai d'entrevistes 'Protagonistes' de mitja hora de durada que s'emetrà els divendres al matí dins de l'espai 'El dia menys pensat ', segons ha informat RNE en un comunicat. 
D'aquesta manera, del Olmo torna a la ràdio pública 40 anys després de posar en antena aquest mateix programa i, en aquesta ocasió, l'espai s'emetrà de dos i mitjana del matí fins a les 12 del migdia, i realitzarà entrevistes setmanals a protagonistes de l'actualitat del món polític, social, cultural, esportiu o econòmic.

Luis del Olmo és el periodista radiofònic més veterà d'Espanya, amb la carrera més dilatada en les ones espanyoles. Protagonistes va començar el seu camí l'1 de juliol de 1973, en RNE, i després del seu pas per la COPE, Onda Cero i ABC Punt Radio, 12.000 emissions després, Luis de l'Om torna als seus orígens i Protagonistes complirà el seu quarantè aniversari en emissió en la ràdio pública, en Ràdio Nacional d'Espanya, la mateixa cadena on va començar. Segons destaca RNE, Luis de l'Olmo està considerat el creador del gènere de les tertúlies radiofòniques.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1