Dilluns, 27 de maig de 2013 | 09:58
Vostè es troba a: Inici > Política >

 Rivera considera que el debat sobiranista causa una "forta divisió" en CiU

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 POLÍTICA
 Rivera considera que el debat sobiranista causa una "forta divisió" en CiU
Política 26/05/2013 08:48
Albert Rivera
El president de C's, Albert Rivera, ha advertit aquest dissabte a CiU que pot acabar trencada com en el seu moment UCD pels errors que, al seu judici, està cometent entorn del debat sobiranista, i ha considerat que aquesta qüestió provoca una "forta divisió" en el si de la federació nacionalista.
  En la inauguració de la V edició del Campus Jove de C's, Rivera ha assenyalat que als dirigents de CiU "els comencen a tremolar les cames" en veure els resultats de les últimes enquestes sobre el debat identitari, ha informat el partit en un comunicat.

   El president de la Generalitat, Artur Mas, "vol un cim contra el trilingüismo, i C's vol un cim per a la qualitat de l'educació", ha expressat en referència a la reunió prevista aquest dimarts per mostrar el rebuig català a la Llei Orgànica per a la Millora de la Qualitat de l'Educació (Lomce) que promou l'Executiu de Mariano Rajoy.
 
   Rivera ha subratllat que la intenció de la seva formació és promoure una educació que formi a persones lliures, iguals, crítiques i amb cultura, i ha afegit que és necessària una transició ciutadana en la qual els joves prenguin les regnes del país.
 
   El líder de C's, que ha participat en un acte que han seguit unes 300 persones per 'streaming', ha estat acompanyat pel vicerector de la Universitat Abat Oliba (UAO), Javier Barraycoa, a més dels diputats Jordi Canyes i Inés Acostar, entre uns altres.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1