Dimarts, 28 de maig de 2013 | 10:00
Vostè es troba a: Inici > Política >

L'esposa d'Oriol Pujol justifica cobrar 200.000 euros d'Alta Partners per assessorar en una deslocalització

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
CASO ITV
L'esposa d'Oriol Pujol justifica cobrar 200.000 euros d'Alta Partners per assessorar en una deslocalització
Política 27/05/2013 19:46
Esposa Pujol
L'esposa del diputat de CiU en el Parlament Oriol Pujol, Anna Vidal, ha justificat aquest dilluns davant el magistrat del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) que va facturar 200.000 euros a l'empresa Alta Partners --de l'imputat en el cas ITV Sergi Alsina-- per assessorar a la societat sobre la deslocalització de Sharp.
Segons han explicat fonts judicials, ha declarat com a testimoni una hora davant el jutge Enric Anglada, que investiga una presumpta trama que va intentar amañar concursos d'ITV i en la qual està imputat Pujol com a cooperador necessari.

Vidal ha explicat que la seva relació laboral amb Alta Partners ve des de lluny i que ha treballat amb ells per treballs de consultoria, que facturava a través de la seva empresa Avima, segons les mateixes fonts.

Ha negat tenir un compte conjunt milionària amb l'empresa de Sergi Alsina, en la qual es van ingressar 6,9 milions per l'assessoria en les deslocalitzacions de Sharp, Yamaha i Sony per aconseguir inversors que es quedessin amb els actius d'aquestes multinacionals.

COMPTE COMÚ

Sí ha dit que té un compte comú amb Alsina però que solament els serveix per pagar les despeses de subministraments de les cases d'Urús, en la Cerdanya, que tenen les dues famílies porta amb porta.

Els investigadors sospiten que ella va poder facturar alguns treballs de forma irregular ja que la seva empresa Avima va facturar en total uns 20.000 euros en 2010, i a l'any següent els seus ingressos van superar els 200.000.

Anna Vidal --que ha arribat sola al TSJC per declarar-- és la primera dels quatre testimonis que compareixen aquest dilluns; dos d'ells, empresaris del sector de les ITV, de les empreses Oca i Itevelesa, que havien presentat recursos contra els concursos del tripartit; i l'exdiputat convergent i advocat Heribert Padrol.
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1