Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
Editorial Dijous, 30 de Maig de 2013
Cinema
00:00
30/05/2013
Estrena
Units per la infidelitat a '360'
Fernando Mereilles teixeix un seguit d'històries d'amor, ruptures i dilemes al voltant del sexe i l'amor
Manel Bosch
‘360, Juego de Destinos’ és un drama amb tocs de thriller dirigit pel cineasta brasiler Fernando Meirelles (Cidade de Deus), que s'estrenarà demà. La pel·lícula és una adaptació de ‘La Ronda’, obra d’Arthur Schnitzler publicada el 1900 que aixecà una forta polseguera pel seu intens contingut sexual. La seva trama estableix la relació involuntària entre diverses persones unides per una característica en comú: la infidelitat.

Meirelles traça les diferents històries ubicant-les en ciutats com Viena, París, Londres, Bratislava, Rio de Janeiro, Phoenix o Denver. Amb un estil narratiu que recorda altres films com ‘Babel’ d’Alejandro González de Iñarritu, o la ‘Crash’ de Paul Haggis, el cineasta de Sao Paulo aconsegueix dotar de ritme la pel·lícula i mantenir la tensió i coherència entre els diferents relats.

La crítica, malgrat aprovar el film, no ha coincidit a elogiar-la. La majoria de mitjans especialitzats n’han subratllat la incapacitat d’evocar cap reflexió més enllà de l’exposició de la trama, i fins i tot l’han definida com a previsible.
(0 en total)
Opini sobre la notícia que acaba de llegir.
Comentaris
Informaciówww.elsingulardigital.cat es reserva el dret a no publicar aquelles aportacions que siguin contraries o atemptin contra la Llei, la moral, la dignitat, la bona fe o l'ordre públic, o que infringeixin drets de propietat intel·lectual o industrial. www.elsingulardigital.cat tampoc assumeix cap responsabilitat derivada de l'enllaç a altres webs de tercers, ni dels seus continguts, que es pugui accedir a través del nostre portal.
S'està parlant...
consulta
Enquesta
Creus que la recomanació del Govern britànic d'invertir a Catalunya es traduirà en noves inversions?
Creus que la recomanació del Govern britànic d'invertir a Catalunya es traduirà en noves inversions?
86 %
7 %
7 %
43 vots
Segueix-nos
Vols rebre el Singular?
© ElSingularDigital.cat S.L. 2012
desenvolupament bab software | diseny gràfic l'eixida