Dijous, 30 de maig de 2013 | 10:09
Vostè es troba a: Inici > Societat >

 Un magistrat de Còrdova després de declarar-se "indignat"  crida rucs als polítics en una sentència exemplar

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
 SOCIETAT
 Un magistrat de Còrdova després de declarar-se "indignat"  crida rucs als polítics en una sentència exemplar
Societat 29/05/2013 11:08
jutjat social
El magistrat, Manuel Alturons Fernández, titular del Jutjat social número 2 de Còrdova, després de declarar-se un "indignat més" s'esplaia a consciència en una sentència per la qual anul·la la sanció que li havia estat imposada a un empleat de l'Institut Municipal d'Esports de Còrdova (Imdecor), al que considera poc menys que una 'víctima' de les "baralles" en les quals s'enreden els polítics.
La resolució, datada el passat dia 13, anul·la el càstig al treballador, precisament, per considerar que "rep els pals que anaven dirigits a uns altres" i que va actuar en tot moment de bona fe. No així els polítics baix els ordres dels quals treballava i als quals, ja de forma general, critica per dedicar-se, al seu judici, més a l'enfrontament partidista que a vetllar per l'interès públic.

El jutge Alturons compara als polítics amb els rucs –"amb tots els respectes envers els equins"– i als ciutadans amb els "arrieros" del popular proverbi per concloure que les negligències dels primers les paguen els segons.
 
I en aquest sentit es llança a "recordar" als polítics, o sigui als rucs, "que més els valdria als arrieros, que som tots, que es deixessin de barallar i es posessin a caminar", al que afegeix, en una clara referència a la crisi econòmica i política en la qual es troba sumit el país, que "hi ha molt camí per davant i poc temps per recórrer-ho, a risc d'arribar tard o no arribar".
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1