Vostè està aquí: Inici > Centres Educatius > Com ho fem > Gestió d'Alimentació
Segueix-nos 7 i TRIA a Facebook 7 i TRIA a Twitter

Gestió d'Alimentació

Plànols i projectes de cuina

Desenvolupem projectes de cuines noves, de reformes i d’actualització de cuines existents en col·laboració amb estudis tècnics. Oferim també la possibilitat de fer inversions econòmiques per dur a terme projectes de cuines noves, reformes, ampliacions o actualitzacions.

Llegiu-ne més

   

Reparació i reposició de maquinària i utillatge

Ens fem càrrec de la reparació i manteniment de la maquinària professional que s'utilitza en els processos culinaris que es desenvolupen en els centres que gestionem, així com de la reposició de l'utillatge i material de parament de taula.

   

Garantia sanitària: analítiques de laboratoris

Realitzem periòdicament analítiques bacteriològiques dels aliments, de les superfícies de treball i de les persones que fan la manipulació dels aliments. D'aquesta manera podem oferir els nostres serveis amb les màximes garanties sanitàries.



   
Rebost menjador escolar 7 i TRIA

Garantia de proveïdors

Garantim que els productes utilitzats en l'elaboració dels menús són d'alta qualitat, gràcies a una bona selecció de proveïdors que acrediten seguir les línies pautades per l'empresa. Aquestes línies defineixen unes pautes d'actuació, entre les que destaquem el subministrament d'un producte d'alta qualitat, compromís i xarxa de distribució que arribi a tots els nostres centres, garanties sanitàries dels productes i la voluntat de l'empresa subministradora de col·laborar amb nosaltres i amb el nostre servei. També valorem el compromís d'acords de subministrament amb empreses i entitats la finalitat de qual és la integració sociolaboral de persones amb discapacitats.



   
cuina escolar ecològica

Cuina sana, variada i ecològica

Optem per una alimentació equilibrada a partir d'una dieta variada i sana per tenir les màximes garanties de salut per als infants. Una dieta sana, variada, amb productes frescos de temporada i matèria primera ecolica.

Llegiu-ne més

   

Coordinació i visites periòdiques a cuines

Els coordinadors/es de cuina fan visites un cop per setmana als centres per portar a terme la planificació, normativa prevista i la supervisió del pla de prerequisits d'APPCC a cada centre. Una de les funcions més importants és la transmissió d'informació i l'assessorament a tot el personal que tingui al seu càrrec i l'establiment d'un pla de funcionament on quedin reflectides les diferents funcions dels equips de cuina.

   
Projecte de cuina

Projecte de cuina

Elaborem el projecte de cuina per atendre l'alimentació en el temps de migdia escolar tenint en compte la diversitat dels usuaris que ens podem trobar, un projecte que forma part del servei integral de menjador.

Llegiu-ne més

   

APPCC: Anàlisi de perills i punts de control crític

Anàlisi de perills i punts de control crític (APPCC) és un sistema, obligatori,  de gestió de perills en el camp de la seguretat alimentaria. Té fonaments científics i és sistemàtic en el seu desenvolupament. Identifica, avalua i controla els perills significatius per a la innocuïtat dels aliments. Des de 7 i TRIA creem, amb el suport d'una empresa especialitzada, els plans APPCC personalitzats per a cada centre.




   

Derivacions de Menús

Oferim als nostres equips de cuina, el Quadern del Cuiner, on a part del menú base, troben les derivacions de menús, per atendre les necessitats específiques de cada infant, com ara menú hipocalòric, menú per a celíacs, per a intolerants a la lactosa o a l'ou, menú amb limitacions alimentàries per creences religioses, així com el menú per a vegetarians.


Descarrega els menús i les derivacions de menús per a Escoles i per a Instituts




   

Menús diaris

Una dieta equilibrada és una de les principals garanties de salut per als infants. Per això elaborem i consensuem els menús entre el nostre personal qualificat: dietistes, experts en nutrició infantil, caps de cuina i educadors de menjador i ens ajustem al col·lectiu concret al qual va adreçat.

Llegiu-ne més

   

Proposta de sopars

La proposta de sopars que oferim a les famílies en la revista trimestral, és la resposta més apropiada per l'equilibri nutricional de l'infant com a complement del dinar, estan pensats per facilitar la feina a les famílies donant alternatives per sopar.