Notícies

Notícia

El Consell Comarcal del Baix Ebre fa balanç dels ajuts individuals de menjador davant les AMPA i membres de l’equip directiu dels centres

31/05/2013

Fotografia il·lustrativa de la notíciaL’ens comarcal ha celebrat una reunió amb les diferents AMPA i membres de l’equip directiu dels centres escolars de la comarca del Baix Ebre per tal de fer balanç dels ajuts individuals de menjador de l’actual curs i presentar les noves bases de menjador escolar, llibres i llars d’infants per a l’any 2013-2014.

En total, per aquest curs escolar s’han presentat 1.166 sol•licituds d’ajuts individuals de menjador de les quals se n’han aprovat 900 per un import de 549.438,65€. El president del Consell Comarcal del Baix Ebre ha destacat que “per a l’ens comarcal les ajudes dirigides a l’ensenyament són un pilar bàsic al qual s’han de dirigir tots els esforços possibles”. El president ha subratllat que “a dia d’avui el consell comarcal realitza els pagaments de les beques de menjador un mes després de la seva justificació per tal de no carregar els costos del menjador a les famílies de la comarca”.

Des de l’ens comarcal es dóna un èmfasi especial als ajuts individuals de menjador per tal d’avançar en criteris de justícia social i afavorir, d’aquesta manera, a totes les famílies més desafavorides de la comarca. Aquest fet ha permès atorgar beques en un percentatge major. D’aquesta manera, s’han atorgat 75 ajuts al 30%, 394 ajuts al 50%, 415 ajuts al 75% i 16 ajuts al 95%.

Per altra banda, el Consell Comarcal del Baix Ebre també ha presentat les noves bases d’ensenyament. Aquestes s’adeqüen a l’actual realitat econòmica i volen donar resposta al màxim número de peticions que es realitzin i que compleixin els requisits d’accés a aquesta tipologia d’ajuts.

Les famílies ja poden sol•licitar aquests ajuts al Consell Comarcal del Baix Ebre o a través dels professionals de l’àmbit social del Consell Comarcal que estan ubicats a cadascun dels ajuntaments de la comarca.


Anar al llistat de notícies