Nova intranet

Enllaços d'interès

Les noves tecnologies per la informació i la comunicació

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeix

Totes les aules de CAMP JOLIU amb pissarra digital i conexió a internet via wi-fi !

internet

Hem començat aquest curs disposant de la instal·lació a totes les aules, 41, dels recursos digitals adequats per facilitar als professors les eines d’informació i comunicació que les noves tecnologies ens ofereixen.


La formació del professorat i la inversió constant en aquest projecte són imprescindibles per tal d’assolir l’objectiu d’aconseguir disposar dels millors recursos tècnics per recolzar la tasca docent dels professors.

emobi

Hem incorporat als processos d’aprenentatge la possibilitat de que cada aula del

nostre centre qualsevol professor en qualsevol moment disposi de:

  • Conexió amb la intranet de l’escola per recollir amb facilitat els recursos que cada professor tingui preparats dins la seva “carpeta personal”: esquemes, textes, fotos, videos, exercicis, o dins la carpeta compartida d’un altre professor.
  • Conexió a internet, wi-fi, per entrar en qualsevol informació útil de qualsevol lloc del mon: museu, universitat, biblioteca...per poder-ne disposar dins l’aula.
  • Pissarra digital amb tots els recursos interactius corresponents.

Però tenint clar que la tecnologia per si sola no fa miracles.

A Camp Joliu creiem que s’han d’utilitzar les TIC amb prudència i amb el cap, planejant bé cada actuació, adaptant-nos a les necessitats pedagògiques i amb una bona coordinació amb altres recursos.

El professor és imprescindible per gestionar el gran atractiu i capacitat de motivació d’aquestes noves tecnologies, evitant, a la vegada, situacions fàcilment enganyoses o de pèrdua de temps i rendiment educatiu.

Copyright © 2010 Camp Joliu. Powered by Joomla
Tel.: 977.67.01.02 - info@campjoliu.net