Nova intranet

Enllaços d'interès

Estil Educatiu

Atenció: s'obre en una nova finestra. PDFImprimeix

Atenció personal
Ens interessen les persones, cada persona. Per això, cada alumne té un tutor que l’ajuda en la seva maduració acadèmica i personal. El tutor és un animador i orientador del procés educatiu de cada alumne. És com un assessor personal sempre a disposició de l’alumne.
Virtuts humanes
Respecte, bona educació, ordre, alegria... l’escola i la família són els àmbits més adequats per aprendre a conviure i desenvolupar-se com a persones.
Treball com a servei
La vida escolar és plena d’ocasions d’exercitar-se en el servei desinteressat dels altres i així enfocar el futur professional com un servei a la societat.
Coses petites
Cada cosa al seu lloc, cada cosa al seu moment, el material en bon estat... descobrir cada dia el valor i la grandesa de les coses petites.
Primer els pares
Els pares són els principals responsables de l’educació dels fills; la missió de l’escola és col•laborar amb ells en aquesta tasca. L’escola és de les famílies, però aquestes necessiten de la professionalitat i implicació dels professors. Els professors cal que
tinguin clar que treballen per a les famílies, però necessiten també de la implicació dels pares. És una relació de motivació mútua,
però amb la idea principal que l’escola és de les famílies i són les famílies qui han de decidir el que volen.
Educació diferenciada
A Camp Joliu, en alguns ensenyaments desenvolupem un model de coeducació per a la convivència des d'un estil d'educació diferenciada per a nois i noies, tot dins del context d'educació personalitzada, persona a persona, que constitueix un dels trets de l'estil educatiu de Camp Joliu. L'Objectiu d'aquest model és assolir una millora en el rendiment acadèmic i educatiu de les noies i dels nois, respectant els ritmes diferents de maduració personal i d'aprenentatge, la diferent sensibilitat i els estímuls diversos que motiven el seu esforç per tal de superar els reptes que la seva formació els presenta. Es tracta, per tant, de fomentar la igualtat des de la diferència, seguint un model cada vegada més innovador. D'aquesta manera, la formació reglada s'organitza en dos grans espais: LA VINYA de Camp Joliu i CAMP JOLIU del Penedès.
Llibertat
Fomentar la llibertat i la responsabilitat, perquè no serveix de res mirar de fer les coses bé si no és perquè volem i n’estem convençuts.
Formació Cristiana
Respectant les creences i les opcions de cada persona, una visió cristiana de la vida il•lumina el dia a dia de l’escola. I és en aquest sentit que des d’un principi l’Associació de pares volgué oferir a les famílies que així ho volguessin, una formació cristiana i espiritual. Aquesta formació, d’acord amb la doctrina de l’Església Catòlica, s’encomanà a persones de la prelatura de l’Opus Dei.

Copyright © 2010 Camp Joliu. Powered by Joomla
Tel.: 977.67.01.02 - info@campjoliu.net