El CN Molins es va emportar dos diplomes de la Final de Relleus en les categories prebenjamina i benjamina disputada al CN Reus Ploms.

En aquesta competició de la Federació Catalana de Natació, els joves nedadors del club van fer un gran paper. Cal destacar la segona posició assolida a la prova dels 4×50 lliures mixtes en la categoria de 9 anys. Els protagonistes d’aquesta plaça van ser en Sergi Ramon, en Gerard Gil, en Gerard Felip i en Guillem Claramunt. Ells també van ser els guanyadors del segon diploma del CN Molins a la Final de Relleus. Va ser a la prova dels 4×50 estils mixtes, on van acabar en tercera posició.

Aquesta prova va acollir 1.400 nedadors i nedadores d’entre 8 i 11 anys, amb canvis notables en el sistema de competició que permetia una major participació dels joves esportistes en aquesta festa de la natació catalana de base.

Aquests són tots els resultats dels nedadors i nedadores del club:

Equip Prebenjamí; entrenadora: Marta Escudero
Lucía Hidalga Villar, Ariadna Pedrosa Asensio, Carla Montblanc Hernández, Nora Sanz Barreiro, Irene Cerrato Cencerrado, Alba Salas Vidal, Eloi Garcia Pedrerol, Àlex Zetas Soligó, Alejandra Bonilla Mingorance, Joel Rodríguez Clavijo, Pol Tur Jaenicke i Isaac Rodríguez Calafell.
4×50 LLIURES MIXTES 8 ANYS: 25 posició.
4×50 ESTILS MIXTES 8 ANYS, amb dos equips: 10a posició i 23a posició.

Equip Benjamí; entrenadors: Lídia Calomardo i Sergi Sánchez
Sergi Ramon Torrent, Gerard Gil Cedó, Gerard Felip Blanquer, Guillem Claramunt Villanueva, Guillem Serrano Esteban, Martí Serrano Esteban, Biel Nicolau Benavent, Joan Tur Jaenicke i Roger Gaya Cuadrado.
4×50 LLIURES MIXTES 9 ANYS, amb dos equips: 2a posició i diploma, 57a posició.
4×50 ESTILS MIXTES 9 ANYS: 3a posició i diploma.
4×50 ESQUENA MIXTE 9 ANYS: 33a posició.

Paul Dunel Roig, Marc Luis Ceinós, Pau Jordi León, David Sempere Barroso, Pedro Ávila Hernández, Àlex Molina López
4×50 LLIURES MASCULÍ 10 ANYS: 13a posició.
4×50 S SIMULTANI MASCULÍ 10 ANYS: desqualificat per nado irregular.
4×50 S ALTERNATIUS MASCULÍ 10 ANYS: 12a posició.
4×50 ESTILS MASCULÍ 10 ANYS: 17a posició.

Lorena Álvarez Benítez, Carla Corredera Beltrán, Xènia Rodríguez Padín i Regina Andreu Torner. Mencionar que aquest equip de relleus estava format per 3 nedadores de la categoria inferior (9 anys: Carla, Lorena i Xènia)
4×50 LLIURES FEMENÍ 10 ANYS: 29a posició.
4×50 S ALTERNATIUS FEMENÍ 10 ANYS: 27a posició.
4×50 ESTILS FEMENÍ 10 ANYS: 36a posició.

Mario Reyes Muñoz, Marcel Homet Pagés, Biel Garcia Pedrerol, Víctor Andrade Matamoros
4×50 LLIURES MASCULÍ 11 ANYS: 18a posició.
4×50 S SIMULTANI MASCULÍ 11 ANYS: 13a posició.
4×50 ESTILS MASCULÍ 11: 20a posició.

Si voleu veure les fotos de la competició, les trobareu al nostre Facebook.