Botar menús i anar al contingut

Consell Consultiu de les Illes Balears

Idiomes


Notícia

Selecció de doctrina 2013

dissabte, 2 / febrer / 2013

A continuació, el Servei d'Assumptes Jurídics mostra una selecció de dictàmens de l'any 2013 que presenten alguns aspectes singulars de la doctrina del Consell Consultiu de les Illes Balears, sia per la novetat o per la formulació.

La consulta completa dels dictàmens s’ha de dur a terme en l'apartat «Doctrina» d'aquest lloc web. En alguns casos, per raons pressupostàries, només hi ha disponible una versió en una de les dues llengües oficials de les Illes Balears.


— Dictamen núm. 2/2013, relatiu al Projecte de decret pel qual es deroga el Decret 54/2003, de 16 de maig, pel qual es regula la utilització de la menció «vi de la terra Eivissa» en la designació de vins de taula produïts a Eivissa.

— Dictamen núm. 3/2013, relatiu al Projecte d’ordre per la qual s’aprova el Plec de condicions de la indicació geogràfica protegida «Eivissa/Ibiza».

— Dictamen núm. 5/2013, relatiu al Projecte de decret de mesures de simplificació documental dels procediments administratius.

— Dictamen núm. 6/2013, relatiu al Projecte d’ordre per la qual es modifica el Reglament de la denominació d’origen Binissalem, del seu Consell Regulador i del seu Òrgan de Control, aprovat per l’Ordre de la consellera d’Agricultura i Pesca de 21 de novembre de 2005.

— Dictamen núm. 32/2013, relatiu al Projecte de decret pel qual es regula el tractament integrat de les llengües als centres docents no universitaris de les Illes Balears.



Tornar al menú de navegació


Avís legal

Consell Consultiu de les Illes Balears - 2007

Powered by SD