Dimarts, 2 de juliol de 2013 | 14:18
Vostè es troba a: Inici > Esports >

 Javier Sánchez Vicario es declara innocent

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
ESPORTS
 Javier Sánchez Vicario es declara innocent
Esports 02/07/2013 07:14
JAVIER SANCHEZ VICARI
    El germà d'Arantxa Sánchez Vicario, Javier Sánchez Vicario, que ha resultat imputat al costat del seu pare, Emilio Sánchez, a l'advocat Bonaventura Castellanos i a l'economista Francisco de Paula Oro, ha afirmat que no negociarà al marge dels tribunals ni signarà "cap tipus d'acord sobre aquest tema".
    En un comunicat emès pel seu advocat, Javier Val, el germà de l'extenista ha precisat que "mai" es va apropiar de cap ben o dret titularitat de la seva germana, i que tampoc ha comès mai cap tipus d'irregularitat sobre aquest tema.

   Javier Sánchez Vicari ha mostrat el seu "més absoluta disposició" per arribar fins al final en els tribunals amb la finalitat de salvaguardar els seus drets, dignitat, integritat personal i prestigi professional, i ha recordat que, de moment, totes les reclamacions que s'han dirigit contra ell s'han arxivat per falta de fonament.
 
   L'Audiència de Barcelona va imputar al germà de l'extenista els delictes d'apropiació indeguda, administració fraudulenta, falsedat en document públic i deslleialtat professional en apropiar-se suposadament --i al costat dels altres imputats-- de 16 milions d'euros dels comptes de l'extenista, que van gestionar des que ella tenia 14 anys i fins al 2005.
 
   Arantxa Sánchez Vicario va interposar denúncia contra ells en rebre una sanció administrativa per una liquidació incorrecta de l'IRPF de més de 5 milions d'euros en les seves societats, per la qual cosa va decidir encarregar una auditoria interna, i va descobrir que els imputats havien estat derivant fons del seu compte cap a altres a Andorra, Luxemburg i Suïssa.
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1