Dimarts, 2 de juliol de 2013 | 14:17
Vostè es troba a: Inici > Política >

 Navarro exigeix al Govern tramitar la llei de governs locals

Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
Versió Mòbil Subscriu-te al butlletí Subscriu-te als rss Segueix-nos a Facebook Segueix-nos a Twitter
POLÍTICA
 Navarro exigeix al Govern tramitar la llei de governs locals
Política 02/07/2013 07:10
 El primer secretari del PSC, Pere Navarro, ha exigit aquest dilluns al Govern que "tramiti de manera urgent" la llei de governs i hisendes locals, per contrarestar la reforma de l'administracions públiques que impulsa el Govern central.
    En un acte davant un centenar de càrrecs municipals del partit, ha argumentat que la norma catalana permetria "blindar els municipis de Catalunya contra l'atac a l'autonomia" local que planteja la reforma de l'Executiu del Pàg.

   Per als socialistes catalans, l'informe sobre les administracions encarregat pel president Mariano Rajoy no només és un atac a l'autonomia dels ajuntaments; és també un intent de "privatitzar" els serveis públics que presten, i perjudica a la qualitat de la democràcia.
 
   La representant del PSC en la Federació Espanyola de Municipis i Províncies (FEMP) i alcaldessa de L'Hospitalet de Llobregat (Barcelona), Núria Marín, ha censurat que la reforma administrativa és "l'atac més gran en democràcia contra el món local".
 
   L'alcaldessa i dirigent socialista ha previst que la norma serà aprovada pel Consell Ministres el divendres 12 o el divendres 19 de juliol, i ha assegurat que càrrecs municipals del PP admeten en privat que aquesta llei "no va a cap part
 
Envia'ns el teu comentari
*
*

* Camps obligatoris
Llegir edició en: ESPAÑOL | ENGLISH
CatalunyaPress - redaccio@catalunyapress.cat | www.catalunyapress.cat
RESERVATS TOTS ELS DRETS. EDITAT PER ORNA COMUNICACIÓN SL | Mapa Web
Inscrita en el Registre Mercantil de Barcelona al tom 39480, foli 12, full B347324, Inscripció 1