Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
NOTÍCIES
Estem de Festa Major!
Del 5 al 9 de juliol, Arenys de Mar celebra Sant Zenon.

Un any més, Arenys de Mar està preparada per celebrar les festes del seu sant patró, Sant Zenon. Seran cinc dies de molta activitat amb propostes de tot tipus que ens conviden a sortir al carrer.

Divendres 5 de juliol, l'activitat es concentra a la plaça de l'Ajuntament, on ens espera la cercavila musical, el concert de banda i el pregó de Festa Major, seguit del brindis popular. A més, també tindrem l'espectacle familiar itinerant Rum-Rum trastos karts, l'espectacle de clown Alquímia, la cercavila del Criceto i la primera nit de Barraques a la platja de la Picòrdia.

Dissabte 6 de juliol, entre d'altres propostes, hi haurà el 1r campionat de botifarra, la trobada de gegants, el correbars, el concert i el ball de Festa Major amb l'orquestra Montgrins o la cursa nocturna de Sant Zenon.

Diumenge 7 de juliol ens espera la 6a gimcana familiar, la festa de l'escuma, una passejada per refugis de la Guerra Civil, la cercavila de Comediants "Rierada Espriu, la festa dels mots", el Concurs de Talents o la inauguració del 22è Festival de Jazz d'Arenys.

Dilluns 8 de juliol, podrem gaudir del concert i el ball de l'orquestra Maravella, la tarda castellera, les completes de Sant Zenon, l'encesa de la traca de colors i els concerts de Barraques a la plaça de l'Església.

Dimarts 9 de juliol, diada de Sant Zenon, tindrem cercavila de gegants i nans, els concerts de l'Estudi 3 amb Joan Colomo, Mine!, Nyandú i Blaumut, els focs artificials o la batucada de final de festa.

castellers  castell de focs  concert maravella

D'altra banda, recordem que del 4 al 13 de juliol, la fira d'atraccions estarà oberta pública al recinte de la plaça de les Palmeres. Tota la informació d'aquests i de la resta d'actes de Festa Major la trobareu al programa de Sant Zenon i a l'agenda del web municipal.

I com a colofó final, el dimecres 10 de juliol es farà el Concert del Centenari de l'Any Espriu. Un gran esdeveniment, que serà emès en directe per TV3, i que tindrà un cartell de luxe amb noms com Maria del Mar Bonet, Marina Rossell, Roger Mas o Gerard Quintana.

Informació publicada el 3 de juliol de 2013
Compartir:Comparteix al facebookComparteix a la tafaneraCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00