Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 
NOTÍCIES
L'Ajuntament lliura els reconeixements esportius de la temporada 2012-13
La menció especial Bernat Coll, que s'atorga mitjançant votació popular, va ser per a l'arenyenc Josep Comas, nominat per l'AMPA del Sinera.

reconeixements esportiusEl Teatre Principal es va omplir ahir d'esportistes de totes les edats i de totes les especialitats que es practiquen a la nostra vila per assistir al lliurament dels reconeixements esportius de la temporada que tot just acaba de finalitzar, així com per conèixer el nom del guanyador de la menció especial Bernat Coll, que reconeix la entrega i dedicació d'aquelles persones que col·laboren amb les entitats esportives de la vila.

El regidor d'Esports, Juanjo Almansa, va destacar la gran feina que fan les entitats i les famílies perquè l'esport arenyenc hagi esdevingut un referent a la comarca pel seu alt nivell i la gran quantitat d'esportistes federats que hi ha a la vila, sense oblidar la gran labor de formació com a persones. Almansa també va voler fer menció a l'esforç important d'inversió en les instal·lacions esportives que fa l'Ajuntament per mantenir-les en el millor estat possible i facilitar així la pràctica de l'esport a tots els arenyenc i arenyenques.

reconeixements esportiusD'altra banda, l'alcalde Estanis Fors, va explicar que l'esport de base és imprescindible en la nostra societat pels valors que transmet i va voler fer un reconeixement a totes les persones dels diferents clubs que hi treballen desinteressadament, així com l'esforç que fan els pares i mares. Per això va remarcar que l'acte dels reconeixements esportius és, en realitat, un homenatge a cadascuna de les persones que contribueix a què l'esport arenyenc gaudeixi de tan bona salut.

Pel que fa als reconeixements esportius individuals, i dels quals en podeu veure un recull fotogràfic clicant aquí, els guardonats d'enguany van ser:

  • Mohamed El Amrani de la Penya Apa Anem-hi, campió del circuit de Cros del Maresme de categoria cadet.
  • Oscar Piqueras Naranjo de la Penya Apa Anem-hi, campió de la lliga de curses Championchip (54 curses de 10 a 21 Km que fan un total de 4885 punts aconseguits).
  • David Garré De La Rubia de l'Associació Tir amb Arc La Conxorxa,  segon classificat al Campionat de Catalunya en modalitat de Bosc 2D, tercer classificat en el Campionat de Catalunya en modalitat de Bosc 3D i tercer classificat en el Campionat d´Espanya en la modalitat de Bosc 3D.
  • Toni Àlvarez de l'Associació Tir amb Arc La Conxorxa, com a primer classificat dels següents campionats, del Campionat de Catalunya en la modalitat de Camp, de la Lliga catalana de camp, de la Lliga catalana de sala i de la Lliga catalana d´aire lliure, com a segon classificat del Campionat de Catalunya i com a tercer classificat del Campionat d´Espanya per equips en la modalitat de Sala.
  • Antonio Manuel Gracia de l'Associació Tir amb Arc La Conxorxa, com a primer classificat del Campionat Provincial de Barcelona en la modalitat d´Aire Lliure, segon classificat de la Lliga catalana de modalitat Sala i tercer classificat Campionat d´Espanya per equips en la modalitat de Sala.
  • Carmen Atienza de l'Associació Tir amb Arc La Conxorxa, com a segona classificada de la Lliga catalana en la modalitat de Sala.
  • Èlia Esteve Catà de l'Associació Tir amb Arc La Conxorxa, com a primera classificada del Campionat Provincial de Barcelona en la modalitat d´Aire Lliure, tercera classificada de la Lliga catalana de modalitat Sala i tercera classificada en el Campionat de Catalunya en la modalitat de Sala.
  • Rafael Carbonell Pujol del Club Nàutic d'Arenys de Mar, amb la seva tripulació i embarcació RATS ON FIRE per la seva primera posició al 39è Trofeu Conde de Godó. En el seu palmarès inclou una tercera posició a la Regata Copa del Rei. 
  • Lluís Blanchar Ardèvol del Club Nàutic d'Arenys de Mar, amb la seva tripulació i embarcació COMET@ essent campió de les regates Campionat de Catalunya 2012 RI2, Ranking copa catalana 2012 RI2, Mediterranean Sailing, Bufalcados i Joan Albó, i ha assolit el sotscampionat en el 39è Torfeu Conde de Godó.
  • Joaquim Villar del Club Pesca Mar-Sport, com a primer classificat del Campionat de Catalunya de Pesca en modalitat Corcheo.
  • Alex Abril del Club Pesca Mar-Sport, com a primer classificat del Campionat de Catalunya de Pesca en modalitat Embarcació Fondejada.
  • David Rojas del Club Pesca Mar-Sport, formant part de l´equip de Catalunya va obtenir la medalla de bronze en el Campionat d´Espanya celebrat a Algeciras. En la classificació individual va assolir el 6è lloc que li dóna dret a formar part de l´alta competició per anar als mundials. És la primera vegada que un esportista del club forma part de l´èlit dels esportistes de la Federació Espanyola.
  • Sergi Pina Garcia del Club Pesca Mar-Sport, com a primer classificat del Campionat de Catalunya de Pesca en modalitat Corcheo. 
  • Aisha Pérez de l'equip de Patinatge de l'AMPA Joan Maragall, campiona per segon any consecutiu en la categoria benjamí Nivell “C” en el Campionat Comarcal del Maresme. 
  • Anna Arola de l'Arenys Bàsquet, jugadora del cadet femení que ha format part de la selecció catalana cadet en els Campionats d´Espanya i ha assolit el sotscampionat d´Espanya.

Reconeixements esportius per equips:

  • Benjamí del C.E. Futsal Arenys de Mar, primer classificat del Campionat de Primera Divisió amb un total de 60 punts, amb 20 victòries i només dues derrotes. Han assolit uns quarts de final de la fase final del Campionat de Catalunya, on s´enfrontaven als campions de cada lliga.
  • Aleví  “A” del C.E. Futsal Arenys de Mar, primer classificat del Campionat de Segona Divisió amb un total de 58 punts, amb 19 victòries, un empat i només dues derrotes.
  • Juvenil A del Club de Futbol Arenys de Mar, campió de lliga de la Primera Divisió i que per segon any consecutiu, han assolit l´ascens de categoria.
  • Prebenjamí “A” del Club Hoquei Arenys de Mar, campió del seu grup de copa Barcelona, guanyant tots els partits i tornejos que han realitzat.
  • Aleví “A” del Club Hoquei Arenys de Mar, campió de la Copa Federació de la seva lliga.
  • Benjamí de l'equip Voleibol de l´AMPA Joan Maragall, primer lloc en la primera fase del Campionat Comarcal del Maresme sense perdre ni un sol partit.
  • Aleví  de l'equip de Voleibol de l´AMPA Joan Maragall, campió absolut de les dues fases del Campionat Comarcal del Maresme.
  • Sots 21 masculí de l'Arenys Bàsquet, sots campió de Catalunya Nivell A.

Mentre que els campions arenyencs que competeixen amb entitats fora del municipi van ser:

  • Laura González Moré del Patinatge Artístic del Centre d´Esports d´Arenys de Munt, medalla d´or en la Copa d´Europa celebrat a la localitat de Paredes (Portugal). Primera posició per unanimitat de tot el jurat en la categoria Espoir (infantil), d´entre 17 patinadores de set països europeus.
  • Ferran Plana Oltra del F.C. Barcelona de futbol sala juvenil, campions de la Xª Copa Espanya, de la Lliga Nacional, de la Copa Catalunya, del Torneig Elite Futsal de Mejorada del Campo (Madrid) i del torneig World Cup Futsal a Toledo  i amb la selecció catalana, va assolir un sotscampionat al Campionat d´Espanya de seleccions.

I en la 10a Menció Especial Bernat Coll, dels sis nominats:

  • Josep Maria Rodríguez Benito, nominat pel Club Futbol Arenys de Mar.
  • Josep Comas, nominat per l’AMPA Sinera.
  • Alfred Lloret Colomer, nominat per la Penya Apa Anem-hi.
  • Arnau Amatller Tura, nominat pel Club Hoquei Arenys de Mar.
  • Paco Llobet Balcells, nominat pel Club Nàutic d’Arenys de Mar.
  • Jaume Calopa Carbonell, nominat pel Club Arenys Bàsquet.

El guanyador, per votació popular, va ser Josep Comas.

Informació publicada el 4 de juliol de 2013
Compartir:Comparteix al facebookComparteix a la tafaneraCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00