Escut de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
 
NOTÍCIES
Comencen els treballs per millorar l'accessibilitat al cementiri d'Arenys
Avui s'han iniciat les obres per suprimir les barreres arquitectòniques en aquest equipament municipal. El projecte garanteix l'accessibilitat als set nivells mitjançant tres rampes i tres obertures laterals a través de la darrera ampliació de nínxols.

obres cementiriEl govern municipal vol facilitar l'accés públic a tots els nivells del cementiri d'Arenys de Mar, per això aquest dijous han començat els treballs que han de permetre la supressió de les barreres arquitectòniques existents entre les diferents feixes del cementiri municipal i poder garantir l'accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda a tot el recinte.

Els treballs consistiran en l'obertura d'un accés entre la rampa lateral i la resta del recinte, amb la construcció de diferents rampes de formigó i fusta que salvaran el desnivell de les escales que uneixen algunes de les feixes. A més, es podrà accedir sense escales tant des del costat mar com del costat muntanya i s'instal·laran diversos rètols que informaran dels accessos per a persones amb mobilitatobres cementiri reduïda. L'actuació també preveu el condicionament de les zones verdes i enjardinades del recinte.

Les obres disposen del vistiplau del Departament de Cultura de la Generalitat, donat que el cementiri d'Arenys de Mar està catalogat com a Bé d'Interès Cultural des del 1995.

Els treballs que s'han iniciat aquest dijous consiteixen en l'obertura d'un nou accés lateral que connectarà la darrera ampliació del cementiri amb les feixes interiors.

El projecte està pressupostat en 27 mil euros i s'enllestirà aquest mes de juliol.

Informació publicada el 4 de juliol de 2013
Compartir:Comparteix al facebookComparteix a la tafaneraCompartir a Twitter
Ajuntament d'Arenys de Mar - Riera del Bisbe Pol, núm. 8 - 08350 Arenys de Mar - Tel. 93 795 99 00